Perníčky, které jsou hned měkké
Recept ještě nebyl hodnocenPerníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené zejména u dětí. Tradiční receptura si žádá pečení s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,29 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,43 g |
| – cukry | 78,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Různorodé tvary plné medu a voňavého koření jsou oblíbené zejména u dětí. Tradiční receptura si žádá pečení s…
Perníčky zase trochu netradičně. Není třeba je nechat odležet, jsou měkké hned a díky vzoru nemusíte ani více zdobit. Použijeme světlé těsto bez kakaa a kakaem pak…
Ochutnejte tyto trubičky plněné výbornou jemnou, karamelovou náplní ze Salka a másla. Nejlepší jsou pár dní odleželé, ale chutnají i hned po naplnění. Udělat je můžete…
Perníčky už nejsou záležitostí pouze vánočních svátků, stejně tak je můžete s dětmi upéct i na Velikonoce. A jelikož se dětem zpravidla nechce čekat než změknou, máme…
Výborné dortíčky s piškotem jsou sice pracnější na přípravu, ale ta vůně medu, kávy a ořechů je neodolatelná. Ať je připravíte na Vánoce jako luxusnější cukroví, nebo…
Hledáte recept na neokoukaný moučník, máte rádi chuť povidel a perníkového koření? Pak musíte vyzkoušet tento vynikající perníkový závin. Jeho příprava nezabere mnoho…
Žebírka jsou taková hospodská klasika, kterou si rádi jednou za čas dopřejeme. Připravit si je zvládnete i doma. Budou šťavnatější a hlavně marináda z medu a chilli nemá…
Voňavé medové cukroví je sladká klasika, která provoní váš domov a přinese na stůl kousek tradiční vánoční atmosféry. Díky medu je těsto příjemně měkké. Ozdobené polevou…
Krkovička patří mezi nejoblíbenější části vepřového a není se čemu divit. Je šťavnatá, jednoduchá na přípravu a velmi variabilní. Vyzkoušíme ji upéct společně s cibulí,…
Perníčky slepované marmeládou a máčené v čokoládě jsou příjemně sladké a chutnají po medu. Nechte je odležet, budou ještě chutnější. Krásně ozdobí váš sváteční stůl a…
Perníčky neodmyslitelně patří k Vánocům. Jejich příprava není žádná věda a do vykrajování můžeme zapojit i ty nejmenší, kteří budou doslova zářit radostí. Hotové…
Využijte sezónu červené řepy a připravte si z ní carpaccio. Pečená řepa ochotně přijímá rozmanité chutě koření. Doplněná sýrem, karamelizovanou cibulí a zálivkou, je…
Vše smícháme dohromady a vypracujeme tuhé těsto. Těsto dáme do lednice a necháme odpočnout tak 3-4 hodiny. (mě to přišlo moc dlouho, tak sem nechala v lednici jen tak…
Každá pekařka má svůj oblíbený a k dokonalosti dovedený recept na voňavé perníčky. Ale snad všechny recepty mají jedno společné, a to, aby byly perníčky ihned měkké. V…
Hledáte recept na moučník, který je lahodný a křupavý? Tak to se díváte na ten správný recept. Těsto s medovou vůní je proloženo máslovým krémem, který podtrhne…
Rychlé nepečené kuličky z rumových perníčků jsou ideálním cukrovím, pokud se vám nechce pouštět do složitějšího pečení. Stačí nadrtit rumové perníčky, přidat med, máslo,…
Perníčky k Vánocům prostě patří. Vykrajujeme různé tvary inspirované zimou, které voní perníkovým kořením a jsou krásně měkké díky přidanému medu do těsta. Zdobíme…
Nechce se vám zdobit perníčky ani před Vánoci? Zkuste tyto norimberské perníčky. Je to zase trošku jiný přístup při přípravě dobrůtek pro vaše blízké, ale ve výsledku…
Perníčky patří k nejoblíbenějšímu vánočnímu cukroví a doma je poznáme už podle té typické vůně, která se line kuchyní při pečení. Nejlepší jsou, když mají čas hezky…
Sladká vůně skořice, medu a máslového těsta provoní domov ještě dávno před začátkem Vánoc. Tyhle perníčky jsou velmi snadné na přípravu a měkké hned po upečení. Stačí je…
Hvězdy k Vánocům patří a na stůl je můžeme servírovat v podobě chutného cukroví. Nadýchané medové těsto vykrájíme do požadovaných tvarů a potřené máslovým krémem lepíme…
Dospěláci si dávají v sychravém počasí punč. Co ale nabídnout dětem, aby se z obyčejného odpoledního zimního čaje stala sváteční chvilka? Zkuste připravit omladině k…
Kuřecí stehna na medu nás k zakousnutí lákají již od pohledu na jejich vypečenou zlatohnědou barvu. Pečení je sice zdlouhavé, ale o to více budeme odměněni lahodnou…
Výroba domácí šunky není nic složitého, obzvlášť pokud máme šunkovar. Připravíme ji z jemného králičího masa a ochutíme medem a naloženým zeleným pepřem, který šunce…