Buchta s chutí koláče
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi jednoduchý moučník, který zvládne i naprostý začátečník. Tvarohová náplň těsto zvláční a povidla mu dodají na pikantnosti. Pečení na plechu je velmi rychlé a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi jednoduchý moučník, který zvládne i naprostý začátečník. Tvarohová náplň těsto zvláční a povidla mu dodají na pikantnosti. Pečení na plechu je velmi rychlé a…
Šťavnatá sekaná ve smetanové omáčce z kořenové zeleniny je dobrou alternativou ke klasické svíčkové na smetaně. Sekanou i zeleninu připravujeme v jednom pekáčku a po…
Věnečky jsou jedním z nejoblíbenějších zákusků u nás. Příprava vyžaduje trochu zručnosti, ale jakmile uděláte první várku, půjde vám to skoro samo. Pokud příliš…
Máte přebytek švestek či jiného ovoce? Připravte si tento rychlý koláč s drobenkou. Je bez kynutí a příprava tak zabere jen chvíli. Drobenku navíc můžete ovonět špetkou…
Do hrnečku na kávu dáme mouku, kakao, prášek do pečiva, cukr, sůl, mléko, olej a pořádně promícháme.Hrneček s těstem vložíme péct do mikrovlnné trouby na 2-3 minuty.…
Do mísy si dáme obě mouky, kakao, prášek do pečiva a cukr. Přidáme vejce, marmeládu, olej, rum a mléko, nakrájený banán na drobno a rozinky. Promícháme a vlijeme do…
Těsto: vše zamíchat, vylít na vymazaný a vysypaný plech, upéct.Do horkého uvařeného pudinku vložíme nakrájené máslo a vmícháme ho dovnitř. Na upečený korpus vylijeme…
Těsto: vše zamíchat, vylít na vymazaný a vysypaný plech, upéct.Do horkého uvařeného pudinku vložíme nakrájené máslo a vmícháme ho dovnitř. Na upečený korpus vylijeme…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Sladké koláče má rád snad úplně každý, ale co takhle slané koláče, se sýrovým krémem a náplní z anglické slaniny, šunky a uzeného Eidamu? Jejich chuť vás určitě velice…
Smíchejte mouku, máslo, parmazán a cayenský pepř s takovým množstvím vody, aby se směs spojila. Těsto prohňeteme do hladka, pak rozválíme a vyložíme koláčovou formu o…
Zbožňujete vůni trdelníku a sbíhají se vám sliny pokaždé, když jdete kolem stánku? Upéct domácí trdelník není složité, ale zabere to čas i práci. My pro vás máme…
Když nastane doba jahod, snažíme si je užít dosyta. Jednoduchý dort s pudinkovou náplní, zdobený jahodami a zalitý jahodovou želatinou, dokáže podle našeho receptu…
Tato dobrá a jednoduchá hrníčková dobrota vám ušetří čas a přitom nabídne skvělou chuť. To díky jemným ořechům a nadýchanému těstu. Recept se hodí třeba pro pečení v…
Necháme vzejít droždí ve vlažném mléce s cukrem, pak s ním na válu zpracujeme z mouky a tuku těsto. Rozdělíme na 6 dílů, každý rozválíme na plát velikosti talíře, který…
Pokud chcete upéct dezert ke kávě nebo pro návštěvu, vyzkoušejte tuto roládu. Připravíte ji z piškotového těsta a potřete krémem z vanilkového pudinku a máslové…
Znáte odpalované těsto jen v podobě věnečků s krémem? Vyzkoušejte tento recept na odpalované ovocné knedlíky. Jsou vláčné a rychleji připravené než kynuté. S těstem se…
Listové těsto má široké použití. Protože je bez výrazné chuti, můžeme ho libovolně plnit a jeho chutě měnit. Jednou z náplní může být i ochucený pudink doplněný…
Snadný makový závin připravíme bez vážení surovin, vystačí nám pouze hrníček. Kynuté těsto s máslem vyválené na plát dostane skvělou makovou náplň s vůní skořice.…
Snadný makový závin připravíme bez vážení surovin, vystačí nám pouze hrníček. Kynuté těsto s máslem vyválené na plát dostane skvělou makovou náplň s vůní skořice.…
Nadýchané piškotové těsto na řezu odkrývá dvoubarevnou mozaiku. Krém z pudinku a tvarohu, přelitý čokoládovou polevou a posypaný kokosem či ořechy, dotáhne tento výborný…
Nadýchané piškotové těsto na řezu odkrývá dvoubarevnou mozaiku. Krém z pudinku a tvarohu, přelitý čokoládovou polevou a posypaný kokosem či ořechy, dotáhne tento výborný…
Krémem zdobené muffinky, cupcakes, jsou poslední dobou velmi oblíbené. Čokoládové cupcakes vypadají krásně a udělají radost všem. Stačí je nazdobit krémem a doplnit…
Zvěřina je maso méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády. Takto připravené maso je křehké,…