Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Štrúdl  (z domácího těsta)

Štrúdl (z domácího těsta)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nic nevoní tak příjemně jako čerstvě upečený jablečný závin z poctivého domácího těsta. Křehké, tenoučké vrstvy obalují šťavnatou náplň plnou jablek, skořice a rozinek.…

Vera.a

70 min

Máslové kremrole

Máslové kremrole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kdo by nemiloval kremrole? Křupavé trubičky plněné nadýchaným sněhovým krémem jsou perfektní na každou oslavu nebo jako dárek, když vyrážíte na návštěvu. Přípravy se…

Zdenullinka

45 min

Smažený kapr s  bramborovým salátem Videorecept

Smažený kapr s bramborovým salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Bez tohoto tradičního pokrmu by snad ani nebyly Vánoce. Podle průzkumů jedí na Štědrý večer kapra asi dvě třetiny českých domácností. A samozřejmostí je ke kaprovi na…

Avynka

100 min

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Závin z tvarohového těsta

Závin z tvarohového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Tento závin je dlouho vláčný díky tvarohu obsaženému v těstě. Z tohoto množství těsta můžete vytvořit 2-3 záviny a každý naplnit jinou nádivkou. Pokud vám část náplně…

lenka-m

80 min

Klobásky v zelí

Klobásky v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chystáte se na oslavu a přemýšlíte, jakým pohoštěním ještě zazáříte? Vyzkoušejte tento skvělý recept, který je sice trochu netradiční, ale o to víc zaujme. Tak honem,…

mika59

35 min

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Sladkokyselá cibule (cibulka)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli očistíme a svaříme nálev.Cibuli nakrájíme - menší na čtvrtky, větší na silnější půl-čtvrtkolečka - a naskládáme do sklenic.Zalijeme nálevem, zavíčkujeme a…

Čočková omáčka

Čočková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočku přebereme a den předem namočíme do vody. Uzené maso uvaříme do měkka, ale nedáváme moc vody - budeme potřebovat vývar, můžeme trochu osolit, záleží na tom, jaké…

Pepřenky

Pepřenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechno nakrájíme na kostičky, dáme do uzavíratelné nádoby, podle chuti osolíme, okořeníme a necháme alespoň týden naložené. Podáváme s rohlíkem.

Domácí "tavený" sýr

Domácí "tavený" sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dáme vařit mléko, ale vypneme ho těsně před tím, než se začne vařit. Přidáme ocet, zamícháme a necháme chvíli srážet.Potom vyložíme cedník plínkou nebo plátýnkem a…

Iveta123

30 min

Čočková polévka na kyselo

Čočková polévka na kyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Večer předem čočku namočíme do dostatečného množství vody. Přidáme nové koření a bobkový list. Ráno vypijeme kafíčko, slijeme vodu z čočky. Proč? Udělejte to, čočka ve…

jan.alois

30 min

Čínská kuchyně: LA´C

Čínská kuchyně: LA´C

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Rozmícháme vejce se škrobem a smícháme s masem nakrájeným na kostičky.Nachystáme si NAHRUBO krájenou cibuli a kapii.V šálku smícháme víno, sójovou omáčku, Wei-su a sůl…

casino

20 min

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Nálev na okurky od maminky

Nálev na okurky od maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Téměř každá hospodyňka má svůj vlastní recept na kyselé okurky. Kromě toho nám i obchod nabízí již namíchané směsi koření, ale není nad okurky vyladěné dle vlastní chutě…

ilonahen

30 min

Koprovka jak ji dělám já

Koprovka jak ji dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Koprovka - pro někoho postrach školních jídelen, pro někoho vzpomínka na babiččinu skvělou omáčku. Každá domácnost má svůj recept. Někdo používá jako základ vývar, někdo…

Eja57

35 min

Buřty v remuládě

Buřty v remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Buřty se těší velké oblibě hlavně v létě, kdy je opékáme na ohni. Mimo sezónu si je pak můžeme naložit třeba podle tohoto receptu, do remulády. Tu svaříme z pár surovin…

webmonster

30 min

1 25 26 27 28 29 109

Naposledy jste si prohlédli