Jemná cizrnová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenCizrna, známá též jako římský hrách, je luštěnina bohatá na rostlinné bílkoviny a těší se veliké oblibě mezi vegetariány. Z uvařené cizrny můžeme připravit jednoduchou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cizrna, známá též jako římský hrách, je luštěnina bohatá na rostlinné bílkoviny a těší se veliké oblibě mezi vegetariány. Z uvařené cizrny můžeme připravit jednoduchou…
Receptů na různě připravené těstoviny není nikdy dost. Mleté vepřové maso, orestované na olivovém oleji a smíchané se sterilovanými rajčaty, vhodně doplňuje oblíbené…
Salát z černé čočky kombinovaný s kuskusem, balkánským sýrem, vařeným vejcem a zeleninou je plný vitamínů a bílkovin. Díky čočce má jemně oříškovou chuť, skvěle zasytí a…