Kečup podle Kateřiny Winterové
Recept ještě nebyl hodnocenVelká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velká úroda rajčat? Tak tu můžete zpracovat do lahodného kečupu podle receptu Kateřiny Winterové. Ten bude mít nezaměnitelnou chuť díky použití různých koření. Výslednou…
Šťavnaté kuřecí špízy se slaninou, sušenými švestkami a cherry rajčátky nabízejí harmonii sladkého a slaného. Jemné maso, křupavá slanina a sladké švestky tvoří lahodný,…
Polévka z červených paprik s dýní a rajčaty je plná přírodní sladkosti a intenzivní chuti. Opečená zelenina spolu se slunečnicovými semínky přidává jemnou křupavost a…
Listové těsto jde plnit různými náplněmi, ať už sladkými či slanými. V dnešní době je k dostání i jeho rozválená verze, a tak je jeho použití opravdu jednoduché a rychlé…
Tento vegetariánský pokrm spojuje masitost muchomůrek růžovek s jemně kořeněnou chutí lišek do voňavého, sytého guláše, který voní lesem a domovem. Ideální jídlo na…
Kotrč je v kuchyni ceněná aromatická houba. Připravíte z něj výbornou falešnou dršťkovou polévku. Stačí přidat mletou papriku, majoránku a nechat pořádně provařit.…
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty z jednoho pekáčku stihnete připravit i v průběhu pracovního týdne. Maso je skvěle ochucené a celá směs je zahuštěná ovesnými…
Ryzce patří mezi chutné lesní houby. Pokud jste si jich z lesa pár přinesli, vyzkoušejte připravit tento výborný, voňavý guláš. Voní po kmínu, česneku, majoránce a…
Kančí maso je libové, ale pevnější než vepřové. Na talíř nám přinese chuť a vůni lesa. V kombinaci se zelím, červenou paprikou a fazolkami z něj připravíme chutný guláš.…
Pórek podušený s václavkami, jejichž zemitá a lehce kořenitá chuť dodává pokrmu zajímavou a výraznou chuť. Doplňuje je tarhoňa, která celý pokrm propojí. Chutné a syté…
Mrkvová polévka s fetou je barevná a voňavá pochoutka, která potěší svou jednoduchostí. Sladkost mrkve se snoubí s bylinkami a kořením, feta dodá výraznější chuť a…
Spojení mletého masa a nadrobno nasekaných hub dodává této sekané jedinečnou šťavnatost i bohatou chuť. Jednoduchý recept, který osloví milovníky klasiky i ty, kteří…
Růžičková kapusta v hlavní roli dodá guláši originální chuť. Spolu s kořením, cibulí a kousky masa vznikne sytý pokrm, který zahřeje a překvapí svou neobvyklou, ale…
Hovězí guláš obohacený o houby získá na hloubce chuti i vůni. Maso se nejprve orestuje s cibulí, poté se pomalu dusí s paprikou, česnekem a vývarem, až je krásně měkké.…
Podařilo se vám v lese najít větší množství hřibů a už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte je použít pod maso. K tomuto účelu poslouží vepřové řízky, které naklepáním a…
Masové špízy tentokrát připravíme ze směsi mletého masa, ze kterého připravíme placky a na špejli je proložíme kolečky zeleniny. Jako přílohu ugrilujeme pěstí bouchnuté…
Je plný chuti a vůně léta. Díky čerstvým rajčatům a koření má přirozenou sladkost i jemnou kyselost, kterou u kupovaných verzích často nenajdete. Skvělý k masu nebo…
Voňavý perkelt je lahodný pokrm inspirovaný maďarskou kuchyní, ve kterém využijeme sušené houby. Slanina, cibule, chilli a paprika krásně podtrhuje chuť hříbků. Podávat…
Kuřecí maso v dýňové omáčce je skvělým jídlem pro podzimní období. Jemné maso se dusí spolu s dýní a mrkví, a výsledkem je příjemně vonící a lahodná omáčka. Hotový pokrm…
Chystáte oběd pro celou rodinu? Podle tohoto receptu připravíte pekáč plný lahodných kuřecích plátků s broskví a dozlatova upečeným sýrem. Jako příloha poslouží smažené…
Šťavnatá pečená krkovice, doplněná sladkými jablky a cibulí, je lahodné spojení chutí, které potěší každého milovníka dobrého jídla. Skvělý tip na slavnostní oběd i…
Ledvinky jsou velmi specifickou surovinou, která má své příznivce i odpůrce. Před vařením je potřeba je pořádně vyčistit namáčením v mléce. Pokud ale tento bod dodržíte,…
Dršťková polévka z růžovek je lahodnou houbovou variantou klasické dršťkové, kterou si oblíbí i ti, kteří hovězí dršťky nemusí. Růžovky svým vzhledem i strukturou skvěle…
Plněné papriky skrývají voňavou směs hub, cibulky a mletého masa, zjemněnou houskou a dochucenou kořením. Po zalití kečupem, posypání sýrem a podlití houbovým vývarem se…