Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čalamáda s paprikami

Čalamáda s paprikami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do hrnce nalijeme 3 litry vody. Přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko, bobkové listy, pepř a nové koření. Nálev přivedeme k varu a pak zvolna vaříme asi 20 minut. Poté do…

MiskaM

80 min

Treska s bylinkovou krustou

Treska s bylinkovou krustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud chceme podávat s bramborem, uvaříme je do měkka, dochutíme bazalkou.V misce promícháme pažitku, petrželku, nastrouhanou mrkev, strouhanku, pepř a špetku soli. Rybí…

rizekB

50 min

Marinované cuketové špízy

Marinované cuketové špízy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Smícháme ocet, jemně nakrájenou cibuli a česnek (nejlépe rozsekané v mixéru), lžíci provensálských bylinek, sůl a pepř. V pánvi rozpálíme olej a dohněda na něm opečeme…

Rybí koláč

Rybí koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejprve si dám vařit brambory. Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát. Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a…

Katka.van

80 min

Hovězí na divokém koření

Hovězí na divokém koření

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky než na guláš, osolíme a opepříme. Špek a cibuli nakrájíme na kostičky. Do hluboké rozpálené pánve dáme sádlo a cibuli osmažíme…

Hrstková polévka  à la Verča

Hrstková polévka à la Verča

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Namočenou fazolku, namočené kroupy a rýži vaříme každé zvlášť ve slané vodě. Po uvaření kroupy a rýži propláchneme.V hrnci na másle osmahneme na nudličky nakrájenou…

VerkaZabka

60 min

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s citrónovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme a opepříme a vcelku ho opečeme v kastrolu na přepuštěném másle dozlatova. Přidáme silné plátky uzeného boku a necháme je natavit. Cibuli nakrájíme na větší…

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti.…

mkab

43 min

Dýňovo-batátová polévka

Dýňovo-batátová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dýni hokkaido nakrájejte, zbavte ji jader a slupky. Slupka bývá hodně tvrdá, takže si připravte ostrý nůž a dávejte pozor, aby vám nůž nesjel po hladkém povrchu. Je to…

DominikaW

25 min

Kroupová fazolačka s uzeným

Kroupová fazolačka s uzeným

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Do 3l vody dam varit udene rebra, alebo udene podla vlastnych moznosti, ja davam aj rebra, aj klobasy.K rebram pridam preplachnute jacmenne krupy, celu cibulu, cele…

Ochucené oleje

Ochucené oleje

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Domácí ochucený olej je skvělým způsobem, jak dodat vašim pokrmům jedinečnou chuť a vůni. Ať už ho připravíte s bylinkami, česnekem, chilli nebo citrusy, tento…

Strowberry

15 min

1 10 11 12 13 14 24