Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nakládaný pikantní hermelín

Nakládaný pikantní hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakládaný hermelín, či jiný sýr s bílou plísní na povrchu je klasika k pivu. Nakládanými hermelíny zaženete chuť na něco dobrého i okouzlíte návštěvu. Hotový hermelín…

Plzeňský nakládaný hermelín

Plzeňský nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…

Dršťky se zeleninou

Dršťky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dršťky vyperte ve studené vodě. Nakrájejte na kousky, dejte do studené vody a přiveďte k varu. Nechte vařit prudkým varem asi 2 minuty, propláchněte, sceďte a opětovně…

Jemný kečup

Jemný kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Dobrý kečup si samozřejmě koupíte i v obchodě, ale pokud máte na zahradě hodně rajčat, vyplatí se udělat ten domácí. Chuťově je nesrovnatelně lepší a nejsou v něm žádná…

Hovězí nakyselo

Hovězí nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakyselo je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Šťavnaté hovězí, cibulový základ a nádech citronové šťávy vytvoří jemně nakyslou omáčku, která se…

Veruncicka

135 min

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Vepřová kýta à la zvěřina v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá, dokonale proleželá a plná výrazných chutí – vepřová kýta à la zvěřina připravená v pomalém hrnci je jídlo, které si vás získá. Díky pomalému vaření se maso…

maris

260 min

Cumlová polévka z pořadu Prostřeno

Cumlová polévka z pořadu Prostřeno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vývar udržujeme horký. Česnek utřeme se solí. V hrnci rozehřejeme máslo, zasypeme krupičkou a orestujeme ji. Přidáme osolená rozšlehaná vejce a mícháme, až se vytvoří…

Bobová polévka

Bobová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vopred namočený bôb ( namáčať 12 hodín ) uvaríme do mäkka.Na troche oleja orestujeme narezanú vňať cibuľky a kolieska mrkvy.Vlejeme uvarený bôb aj s vodou, v ktorej sa…

Brynzová pomazánka po mém

Brynzová pomazánka po mém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bryndzu rozmiešame so zmäknutým maslom, ochutíme paprikou, soľou, mletým čiernym korením a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.Na panvici orestujeme nadrobno nakrájanú…

Shukvacik

15 min

Klobása s fazolí

Klobása s fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klobásu nakrájame na kolieska a opečieme na oleji.Zvlášť na oleji orestujeme na rezance nakrájanú cibuľu a nakrájanú papriku/na rezance,alebo na kolieska/.Pridáme fazuľu…

Hovězí po s´-čchuansku

Hovězí po s´-čchuansku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso uvaříme v osoloné vodě spolu s černým pepřem, novým kořením a bobkovým listem do měkka. Poté jej vyndáme, nakrájíme na malé kousky a dáme vychladnout. V misce si…

Sójový salát

Sójový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sóju namočíme na 12 hodín a uvaríme. Necháme vychladnúť. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a na kolieska nakrájané párky.Jogurt zmiešame s korením, soľou, citrónovou…

Hrstková polévka  à la Verča

Hrstková polévka à la Verča

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Namočenou fazolku, namočené kroupy a rýži vaříme každé zvlášť ve slané vodě. Po uvaření kroupy a rýži propláchneme.V hrnci na másle osmahneme na nudličky nakrájenou…

VerkaZabka

60 min

Svíčková  na smetaně III

Svíčková na smetaně III

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdřív na hrubo nakrájíme mrkev, petržel a celer. Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky.Do hrnce dáme roztavit slaninu, přidáme nakrájenou cibuli, kterou…

@.jarda11

120 min

Dauphinois gratinované brambory

Dauphinois gratinované brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oškrábeme a nakrájíme na co nejslabší plátečky, maximálně 1 mm a osušíme. Na dno zapékací misky rozetřeme prolisovaný stroužek česneku a 1-2 lžíce másla.…

1 8 9 10 11 12 23

Naposledy jste si prohlédli