Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Voňavá rýže se šafránem

Voňavá rýže se šafránem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Propláchněte rýži a několikrát vyměňte vodu, dokud z rýže neteče čistá voda, poté nechte rýži 30 minut nasáknout ve vodě. Sceďte a dejte na stranu, dokud na ni nepřijde…

arrefeena

60 min

Karbanátky z ovesných vloček

Karbanátky z ovesných vloček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vločky uvaríme s vodou na hustú kašu a necháme vychladnúť.Slaninu rozrežeme na malé kocôčky a rozpražíme, pridáme narezanú cibuľu a opražíme. Vlejeme do vločkovej kaše,…

tejaja

40 min

Cassoulet - specialita jižní Francie

Cassoulet - specialita jižní Francie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu,…

evosheek

90 min

Boršč s protlakem

Boršč s protlakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60 minút, v…

yossi

90 min

Utopenci dle Borease

Utopenci dle Borease

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Utopenci jsou připomenutím slávy českých hospůdek a dobrot zde podávaných. Kvalitní, dobře proleželý špekáček s cibulí, okurkou a feferonkou, vytažený ze sladkokyselého…

Boreas

30 min

Cibuláda

Cibuláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sladko-slaná směs připravená z karamelizované cibule. Karamelizace přemění cibuli na jemně sladkou a chutnou směs s bohatou, komplexní chutí. Používá se jako…

senky

75 min

Hovězí kostky na víně

Hovězí kostky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v…

mkab

225 min

Hovězí nakyselo

Hovězí nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakyselo je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Šťavnaté hovězí, cibulový základ a nádech citronové šťávy vytvoří jemně nakyslou omáčku, která se…

Veruncicka

135 min

Musaka

Musaka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Musaka je tradiční pokrm pocházející z Balkánu a Blízkého východu, který se stal oblíbeným po celém světě. Tento vrstvený zázrak kombinuje šťavnaté mleté maso, jemně…

jehuda

165 min

Pikantní nakládané ředkvičky

Pikantní nakládané ředkvičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pikantní nakládané ředkvičky jsou ideální způsob, jak oživit každý talíř výraznou chutí a svěží křupavostí. Rychlá a jednoduchá příprava z nich dělá skvělou přílohu k…

mojetara

15 min

Zeleninové ražniči s tofu

Zeleninové ražniči s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tofu narežeme na hranolčeky, ktoré sa dajú napichovať. Posypeme mletým čiernym korením, mletou paprikou, rascou, majoránkou, polejeme sójovou omáčkou a premiešame.…

tejaja

50 min

Chai - lék pro duši

Chai - lék pro duši

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Všechno koření dáme do kastrůlku, zalijeme vodou, přivedeme k varu a necháme 15 minut vařit. Po patnácti minutách Chai přecedíme přes čajové sítko. Pijeme ředěné mlékem…

hannyy

15 min

1 8 9 10 11 12 24