Bezmasé plněné papriky se zeleninovou přílohou
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninové pokrmy jsou jednoznačně barevné a plné chutí. Čerstvé paprikové lusky naplníme směsí z bulguru a hub. Ty poté přidáme do zeleninového základu a vše společně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zeleninové pokrmy jsou jednoznačně barevné a plné chutí. Čerstvé paprikové lusky naplníme směsí z bulguru a hub. Ty poté přidáme do zeleninového základu a vše společně…
Přemýšlíte, jak využít zbylé škubánky? Potom jste narazili na ten správný recept! Vykouzlete ze zbytků v kuchyni zase nové, chutné a neokoukané jídlo. Škubánkové…
Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…
Kuřecí kůže plněná nádivkou je výborný sváteční pokrm, kterým potěšíte celou rodinu. Samotná příprava kůže k plnění vyžaduje poměrně velkou zručnost, ale jakmile se to…
Chcete potěšit dortem někoho, kdo sladké zákusky nevyhledává? Vyrobte slaný dort na bázi vaječné tlačenky a toustového chleba. Vrstvy propojené tvarohovou vrstvou…
Chcete potěšit dortem někoho, kdo sladké zákusky nevyhledává? Vyrobte slaný dort na bázi vaječné tlačenky a toustového chleba. Vrstvy propojené tvarohovou vrstvou…
V této polévce, vynikne díky tepelné úpravě nasládlá chuť kedlubny. Potlačí její jemnou štiplavost a případnou dřevnatost. K malým kostičkám této jarní krásky už přidáme…
Palačinky jsou oblíbeným pokrmem jak ve sladké, tak i slané verzi. Připravte si s námi zapečené palačinky plněné zeleninovou směsí s kousky masa. V zapékací míse je…
Tato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku.…
Krůtí závitky plněné šunkou, chřestem a mrkví můžete směle podávat i jako slavnostní oběd. Stačí je doplnit hebkou bramborovou kaší a čerstvou zeleninou. Pokrm je do…
Krémová zeleninová polévka díky pečlivě vybraným surovinám s nízkým glykemickým indexem poskytuje vyváženou chuť i výživovou hodnotu. Jemná konzistence a bohatá…
Rýžový nákyp, připravený naslano se šunkou a směsicí sýrů, vás rozhodně pozitivně překvapí chutí. Rýži uvařte v drůbežím vývaru doměkka, získá tak plnou chuť, kterou…
V této netradiční zeleninové polévce zužitkujeme ředkvičky opravdu celé i se zdravými zelenými lístky. Pojí se v ní mnoho chutí a vůní koření a čerstvých bylinek. Díky…
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra a žampiony, osmahneme a krátce podusíme. Osolíme, a doplníme nakrájenou petrželkou. Náplň necháme…
Tento způsob přípravy chřestu, jistě uvede v pokušení všechny, kteří si ho dovedou představit pouze v polévce, nebo omáčce. Po pár minutách, díky jednoduchému postupu,…
Nádivku můžeme upéct jako součást plněného kuřete nebo samostatně, jako v tomto receptu. Kousky mlékem zvlhčených rohlíků smícháme s uzeným masem, slaninou a kořením. Po…
Knedlíky s náplní z jemné vaječné smaženice a šunky potěší každého milovníka české kuchyně. Skvělá kombinace chutí, která překvapí svou lehkostí i sytostí. Podávejte s…
Ochutnejte toto skvělé jídlo pro zahřátí s netradiční kombinací tresky, pomerančů a jáhel. Jáhly vás dobře zasytí, pomeranče dodají jídlu svěžest a zajímavou chuť, která…
Tato sváteční sekaná ohromí báječnou chutí. Přidáme do ní i uzené maso, slaninu a kopřivy. Uvnitř sekané se skrývá marinovaná vepřová panenka a vařená vejce. Sekanou…
Toto jídlo poslouží jako předkrm nebo lehká večeře. Krátce povařený chřest zabalíme do plátku šunky nebo slaniny a to celé ještě do bylinkové omelety. Tu můžeme pro…
Nalaďte se na jaro touto svěží jarní polévkou. Polévka z mrkve lákavě voní čerstvými bylinkami a má jemnou chuť. Navíc ji na talíři dozdobíme sedmikráskami, takže vypadá…
V tomto zajímavém pokrmu najdeme spoustu různých chutí. Krátce povařený chřest zabalíme do balíčků z anglické slaniny a zapékáme zalitý vaječnou směsí se sýrem a chilli…
Pokud máte rádi ostré chutě, zvláště křen, je tato pomazánka pro vás ta pravá. K jemné chuti vařených vajec a Lučiny přidáme pálivý křen, pikantní ředkvičky a hořčici.…
Uvařte si perfektní krémovou jarní polévku, která je doslova plná čerstvých bylinek. Naleznete v ní libeček, pažitku, ale také kerblík, šťovík a řeřichu. Její chuť vás…