Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Provensálský guláš

Provensálský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakrájejte na kostky.Lehce rozdrťte stroužky česneku, mrkev oloupejte a nakrájejte na plátky. Oloupejte a nakrájejte jednu cibuli na čtvrtky a každou…

rascy

220 min

Hovězí roláda s vaječnou omeletou

Hovězí roláda s vaječnou omeletou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Roláda z hovězího masa je ideálním pokrmem na sváteční stůl. Maso je dobře dochucené hořčicí a bohatá náplň z omelety, slaniny, klobásy a zeleniny zajistí, že si opravdu…

RubyRom

80 min

Houby po řecku

Houby po řecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zavařovat houby nemusíte pouze v tradiční úpravě. Zkuste obměnit arzenál domácích zavařenin o variantu hub s rajským protlakem, kečupem a pořádnou dávkou česneku.…

Irule

90 min

Kapustová polévka s čočkou a klobásou

Kapustová polévka s čočkou a klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Poctivou polévku, která zasytí a zahřeje, můžeme podávat kdykoliv. Kapusta dodá polévce krásnou barvu, čočka je plná bílkovin i vlákniny. Kvalitní klobása a koření…

maris

50 min

Krabí polévka s bylinkami

Krabí polévka s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Krabí tyčinky a cibuli nakrájíme a na oleji orestujeme. Nejdřív cibulku, pak přidáme tyčinky a nasekaný nebo prolisovaný česnek.Po chvíli přidáme rajčatový protlak,…

Bibinka

45 min

Fazolová polévka pro tejaju

Fazolová polévka pro tejaju

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Poctivá fazolová polévka je velmi oblíbenou polévkou a s kouskem pečiva ji můžeme podávat i jako hlavní chod. Obzvlášť, pokud do ní přidáme kousek voňavé klobásy nebo…

Bibinka

100 min

Lilkový skoro kaviár

Lilkový skoro kaviár

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilkový "skoro kaviár" je delikatesní pomazánka inspirovaná středomořskými chutěmi. Pečený lilek je v tomto receptu rozmixován s česnekem, olivovým olejem a bylinkami,…

magdalenka

50 min

Vepřový guláš s bramboráčky

Vepřový guláš s bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte…

kremik

140 min

Dýňová polévka s červenými fazolemi

Dýňová polévka s červenými fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Podzimní dýňová polévka, která je ozvláštněna červenými fazolemi, vás překvapí jednoduchou a rychlou přípravou. Polévku můžete dochutit do sladko-kysela, nebo přidat…

mika59

40 min

Rychlá zeleninová polévka à la boršč

Rychlá zeleninová polévka à la boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V nadcházejících chladných a sychravých podzimních dnech přijde talíř horké polévky vhod. Rychlá zeleninová polévka, na způsob boršče, bude hotová během půl hodiny a…

Eevous

35 min

Rajské šišky z mletého masa

Rajské šišky z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mleté maso je ochucené aromatickými bylinkami a kořením a plněné kousky sušených rajčat, které dodávají intenzivní chuť a jemnou sladkost. Tyto šišky jsou lahodné a…

recepty73

30 min

Cizrna na červeném víně

Cizrna na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pravidelné zařazování luštěnin do jídelníčku má mnoho benefitů pro náš mikrobiom. Cizrna patří mezi jednu z nejoblíbenějších luštěnin. Stačí přidat zeleninu, rajčatový…

past1978

30 min

Kapr na pacovský způsob

Kapr na pacovský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

O tom, že kapr v kombinaci s houbami chutná skvěle se můžete přesvědčit, vyzkoušíte-li tento recept. Porce ryby, poprášené moukou usmažíme, do pánve přidáme houby a vše…

Angel 666

60 min

Bulharka se sýrem

Bulharka se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Masová pomazánka s plnou, lehce pikantní chutí, je výborná především na opečených topinkách a toustech. Zužitkujete do ní zbytek vařeného masa od oběda či večeře a…

mika59

30 min

Králík paní Jany

Králík paní Jany

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máte možnost získat domácího králíka? A váháte nad jeho úpravou? Zkuste variantu s houbovo - smetanovou omáčkou podle osvědčeného receptu. Skvělé jemné maso a lahodná…

AndelaC

90 min

1 77 78 79 80 81 82

Naposledy jste si prohlédli