Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečené lilkové závitky

Zapečené lilkové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zapečené lilkové závitky jsou pochoutkou, která potěší všechny milovníky středomořské kuchyně. Tenké plátky lilku jsou plněny slanými ančovičkami, šťavnatou šunkou a…

1974andrea

60 min

Špagetová omeleta se zeleninou

Špagetová omeleta se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Špagetová omeleta se zeleninou je originální způsob, jak zužitkovat zbytky těstovin a vytvořit lahodné, syté jídlo. Spojuje křupavou zeleninu s jemnou chutí vajec a…

mika59

35 min

Zelné listy plněné houbami

Zelné listy plněné houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plněné balíčky ze zelných listů jsou oblíbené v mnoha evropských zemích. Obvykle se plní mletým masem, tentokrát ale zvolíme náplň z rýže a sušených hub. Díky rýži dobře…

poslirecept

65 min

Velikonoční dort Neapol

Velikonoční dort Neapol

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jako velikonoční pohoštění můžeme podávat krásný slaný dort, který připravíme z vajec, sterilované zeleniny, slaniny, šunky a sýra. Vše zalijeme dvěma vrstvami želatiny…

k.radulka

70 min

Pikantní ragú ze zajíce

Pikantní ragú ze zajíce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zaječí maso patří dnes již mezi zřídka používané v našich kuchyních, což je veliká škoda. Pokud se vám do rukou dostane pár výborných zaječích stehen, připravte je s…

Handour

125 min

Cuketa pod maso

Cuketa pod maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Máte v létě přebytek cuket? Zavařte je a uchovejte si kousek sezóny na zimu. Hotová směs skvěle poslouží jako základ pro rychlé vaření – hodí se pod maso, do guláše i do…

Yvajs

90 min

Bulgur zapečený cuketou a fetou

Bulgur zapečený cuketou a fetou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lahodný a zdravý pokrm, který v sobě spojuje výživné obiloviny, svěží zeleninu a slaný sýr feta. Tento recept je nejen pestrý, ale i snadný na přípravu, což z něj činí…

Lucasinka

80 min

1 79 80 81