Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Římský kmín mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dýňovo-cizrnová polévka

Dýňovo-cizrnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji osmažíme dorůžova pokrájenou cibuli, přidáme očištěnou pokrájenou dýni, koření, zalijeme vývarem a uvaříme doměkka.Cizrnu slijeme do cedníku, polovinu přidáme k…

Hummus s dýní

Hummus s dýní

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Dýni očistíme, nakrájíme na kostičky (dýni hokkaidó nemusíme loupat, ostatní druhy ano) a uvaříme v malém množství vody doměkka. Případně můžeme dýni upéct v troubě,…

petram

30 min

Zampionove pulao

Zampionove pulao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ryzu preplachneme a na 30 minut namocime vo vode. Olej zohrejeme a pridame rimsku rascu, hnedy kardamon, skoricu, klinceky a azijsky bobkovy list. Nechame chvilocku…

Treska s cuketou na kokosovém mléce

Treska s cuketou na kokosovém mléce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechny suroviny na pastu vložíme do mixéru a rozmixujeme. Dáme rozehřát hlubší pánev, nejlépe wok, rozmixovanou směs na ni přesuneme a necháme asi minutu smažit, pak…

Ostré medové kuře

Ostré medové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Česnek utřeme a spolu s ostatními surovinami na marinádu dobře promícháme. Kuře naporcujeme na menší kousky, potřeme marinádou a na několik hodin uložíme do lednice…

Hovězí saté (satay)

Hovězí saté (satay)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…

Polévka ze zelené čočky

Polévka ze zelené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Přebereme a na sítku propláchneme čočku, necháme okapat. Zeleninu očistíme a nakrájíme nadrobno. V hrnci na oleji zpěníme nasekanou cibuli a po chvilce přidáme i česnek…

1 8 9 10 11 12 22