Pangasius v zelenině

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 1 hodina s přípravou 3 porce Ryby 3 názory

Suroviny

3 panganius filety
2 lžíce drceného římského kmínu
2 lžíce koření na ryby
1 lžíce červené papriky
sůl
300 g mrazené francouzské zeleniny
několik menších mražených růžiček brokolice
3 stroužky česneku nakrájené na tenké plátky
1 kostka Knorr
1 hrnek vody
slunečnicový olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ryby omyjeme, osušíme. Z obou stran důkladně posypeme kořením, pokapeme citrónovou šťávou.  

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnekové plátky, mraženou zeleninu a rozdrobenou kostku Knorr. Mírně osolíme a podlijeme hrnkem vody. Zeleninu podusíme doměkka. Odstavíme a udržujeme teplou.

  3. Na druhé pánev na rozehřátý olej položíme filety a opečeme je dozlatova z obou stran.
    Filety naservírujeme s teplou zeleninou a šťávou na talíře, podáváme například s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pangasius v zelenině

Tématické fráze: panganius panganius recepty panganius recept pangas se zeleninou panganius na zelenině recept panganius pangansius v zelenine panganius příprava panganius na zeleninu panganius recepty cz zapečený panganius

Zapomněl/a jsem heslo