Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krůtí s rozmarýnem a olivami

Krůtí s rozmarýnem a olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Krůtí maso je skvělou potravinou pro zdravé stravování. Skvěle se hodí se také pro přípravu pokrmů v rámci redukčních diet nebo také pro sportovce. Tuto jeho rychlou…

Dahate

35 min

Kuřecí jáhloto

Kuřecí jáhloto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…

Marinovaný losos na zeleném chřestu

Marinovaný losos na zeleném chřestu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve si smícháme přísady do marinády. Do kůže lososa uděláme ostrým nožem několik zářezů. Pak z obou stran velmi pečlivě vetřeme marinádu a necháme alespoň hodinu…

spagetka

15 min

Campo Di Fiori (brambůrková pizza)

Campo Di Fiori (brambůrková pizza)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve si nachystáme těsto. Já používám chytrého pomocníka - domácí pekárnu, všechny ingredience vložím do DP, zapnu program "těsto" a čekám na výsledek :) Pokud…

Pizza s bramborovou náplní

Pizza s bramborovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme asi hodinu odpočinout. Vykynuté, rozválené těsto potřeme rozetřeným česnekem a pokapeme olivovým olejem. Oloupané…

Bylinkové kuře

Bylinkové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso omyjeme, osušíme,osolíme,opepříme a pomatláme paprikou. Do pekáčku si dáme plátky másla, na ně pokrájenou cibuli na proužky, česnek na plátky, paprikovou…

Tousty s játry

Tousty s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji si orestujeme nakrájená játra. Přidáme šunku, žampiony, papriky, rajče (vše na malé kostičky), bob.list, bylinky, chilli, balsamiko a podlijeme vínem. Restujeme…

terezicka1

30 min

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Prsa z divoké kachny v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže.…

Kocmax

260 min

Kuře se sladko-pálivou chutí

Kuře se sladko-pálivou chutí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuře očistíme, umyjeme a osušíme, nasolíme, opepříme a zaprášíme paprikou. Cibuli a jarní cibulku nakrájíme na kolečka, česnek a slaninu na plátky a kapii na kolečka…

Provensálský pekáček

Provensálský pekáček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Horkovzdušnou troubu si předehřejeme na 200°C, pokud nemáme horkovzdušnou raději na 220 °C. Na pánvi osmažíme slaninku s cibulí do sklovita, přidáme na kostičky…

1 45 46 47 48 49 54