Zelné závitky v tomatové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenOchutnejte toto jednoduché a výborné jídlo. Zelné závitky plněné šťavnatým mletým masem uvaříte doměkka v jednoduché omáčce z rajčatového protlaku. Jako přílohu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ochutnejte toto jednoduché a výborné jídlo. Zelné závitky plněné šťavnatým mletým masem uvaříte doměkka v jednoduché omáčce z rajčatového protlaku. Jako přílohu…
Netradiční kombinace slaniny, růžičkové kapusty a křupavých mandlí zaujme v tomto výborném jídle, které navíc připravíme rychle a snadno. Chutě propojíme bílým vínem a…
Kuřecí roláda, plněná medvědím česnekem, sýrem a mrkví, pečená ve vepřové bláně, udělá velkou parádu při svátečním či nedělním obědě. Příprava je sice trochu pracnější,…
Kuřecí křidélka jsou vděčná kuchyňská surovina. Nemusíte je ale jen prohnat grilem, nebo vývarem. I když pro vývar jsou jedinečná, tak s trochou péče navíc z nich…
Vepřové závitky v žampionové omáčce s pečenou rýží se skvěle hodí k nedělnímu obědu s rodinou. Měkkému a šťavnatému masu s lahodnou omáčkou by odolal jen málokdo. Pečená…
Pečená kuřecí stehna, obalená ve slanině, neztratí díky tomu nic ze své šťavnatosti a krásně voní po bylinkách a tymiánu. Výtečný oběd pro svoji rodinu připravíte téměř…
Křupavé škvarkové a vláčné zelné placky jsou dokonalým spojením chutí, které si zamilujete. Tato tradiční česká pochoutka je ideální jako rychlá večeře, pohoštění pro…
Voňavá kuřecí játra s anglickou slaninou na špízu můžete připravit jako rychlý oběd nebo večeři. Kuřecí játra jsou vhodná i pro minutkovou úpravu. Nejlepší přílohou je…
Takto připravené těstoviny jsou jednoduchým, ale neodolatelným pokrmem. Jemné těstoviny se mísí s restovaným zelím a dozlatova opečenou slaninou. Tradiční recept, který…
Zelníky jsou obdobou bramboráků, pouze za použití kysaného zelí. Jsou neméně dobré a v tomto receptu také ozvláštněny o slaninku a olomoucké tvarůžky. Nezaměnitelná chuť…
Jednoduché bramborové jídlo si můžeme vychutnat jen tak, nebo ho použijeme jako přílohu. K uvařeným bramborám stačí přidat opečenou slaninu, houby, česnek a koření,…
Jednoduché a skromné jídlo pro dlouhé zimní večery. Zahřeje, zasytí a rozvoní vaši kuchyň. Pochutnejte si na bramborách s kapustou, slaninou, česnekem a jarní cibulkou.…
Šťavnatá a dobře ochucená sekaná je dobrota, kterou dělávaly už naše babičky. Zkuste ji ještě obalit do plátků slaniny a naplnit brokolicí a uvidíte, že si na této…
Vepřové maso patří mezi stálice české kuchyně. Připravte z libové a chutné pečeně plněné kapsy. Jsou marinované v jogurtu a uvnitř se pojí chutě pikantní hořčice, křenu…
Gnocchi umí být vděčnou, rychlou a chutnou večeří. Stačí k nim přidat pár surovin a výborné jídlo je na světě. V tomto receptu jsou doplněny o anglickou slaninu,…
Jitrnice patří mezi zabíjačkové pochoutky, dnes si je však snadno můžeme zakoupit i v supermarketu. A co k takové na sádle opečené jitrnici podávat? Stačí k ní opéct…
Málokdo odolá plátku krásně šťavnaté sekané. Skvěle chutná jak teplá, s bramborovou kaší, tak i studená s chlebem a kyselou okurkou. Sekaná se sýrem a zeleninou, z…
Tento jednoduchý pokrm je pestrý barvami i chutí. Nudle s křupavou anglickou slaninou, mrkví, zelenými fazolkami a hráškem pěkně ladí. K dochucení postačí už jen trochu…
Tuto plněnou sekanou ve formě nemusíte připravit pouze na Velikonoce. Dobře vychucená a na pohled efektní sekaná bude hezky vypadat a chutnat zatepla s bramborovou kaší…
Dozlatova usmažené a křupavé karbanátky můžeme připravit nejen z masa, skvělé jsou i zeleninové. Zvolit můžeme například brokolici, ke které pro lepší chuť přidáme…
Kombinace voňavé karamelizované cibule, slaniny a roztaveného sýra v nadýchaném těstě, vytvoří skvělé spojení chutí, které si zamilujete. Tyto vdolky jsou ideální jako…
Nádivka ve slaninovém kabátku chutná výborně a díky zelenému špenátu vypadá svěže a krásně na pohled. Díky uzenému masu také skvěle voní. Můžeme ji připravit na…
Šťavnatá vepřová roláda plněná bohatou a lahodnou náplní je ideální jako nedělní oběd. Pečení trvá sice trochu déle, výsledná chuť za to ale stojí. Roládu plníme…
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo…