Odpalované banánky s pistáciovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenZákusky z odpalovaného těsta jsou jedinečné svojí křehkou chutí. Můžete z něj připravit třeba banánky, připomínající francouzské éclairs. Citronová poleva na povrchu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zákusky z odpalovaného těsta jsou jedinečné svojí křehkou chutí. Můžete z něj připravit třeba banánky, připomínající francouzské éclairs. Citronová poleva na povrchu a…
Jednoduchý nepečený tvarohový dort s ovocem, nazdobený šlehačkou, potěší nejen vaše děti. Základ tvoří piškoty, tvarohová náplň s ovocem a na závěr želatinová vrstva.…
Rozpálíme olej se lžící másla a opečeme ze všech stran krůtí maso, vyjmeme a do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a zeleninu.Opečeme do zlatova, zasypeme lžící cukru,…
Z kapra stáhneme kůži a uvaříme spolu se zeleninou, cibulí a kořením na mírném plameni 15 minut. Poté kapra vyjmeme, položíme na teplý talíř, poklademe plátkem másla,…
Nadýchané řezy, které poskládáme ze dvou piškotů, z čehož je jeden světlý a druhý růžový. Tradiční pikantní a sladkou punčovou chuť pak těmto řezům dodáme marmeládou a…
Nadýchané řezy, které poskládáme ze dvou piškotů, z čehož je jeden světlý a druhý růžový. Tradiční pikantní a sladkou punčovou chuť pak těmto řezům dodáme marmeládou a…
Máte- li chuť na vepřové plátky s nádechem přípravy "na divoko", vyzkoušejte náš recept. Víno a šípková marmeláda v omáčce skvěle doplní chuť marinovaného masa. Vůně a…
Svačinový salát z bílých fazolí je plný bílkovin a zasytí vás na dlouhou dobu. Fialová cibulka a citronová šťáva mu dodávají svěžest. Příprava je velmi snadná, takže ji…
Snadné pomazánky nás většinou zachrání před hladovou rodinou. Zdravější pomazánkou pak může být tato dokonale podzimní. Její základ tvoří červená řepa, nastrouhané…
Máme pro vás další recept na chutně připraveného lososa, který je zárukou toho, že se vám nikdy neomrzí. Steak z lososa, obalený v mouce a usmažený na másle, je velmi…
Křupavý celerový salát na plátcích pečiva, doplněný šunkou, sýrem nebo vejcem, vytvoří lahodné spojení chutí. Ideální na oslavy, rodinné posezení i jako rychlé…
Křehké máslové sušenky na první pohled zaujmou svým vzhledem. Srdíčko naplněné domácím džemem z jahod či malin skvěle doplňuje lahodné těsto, které se doslova rozplyne…
Dobrota, která má původ ve Francii, a na jejíž přípravu potřebujete pouze celer a pár surovin. Celerová remuláda je příkladem toho, že v jednoduchosti je krása. Dokonalá…
Jemné filo trojhránky s lahodným krémem uvnitř a lesklou vrstvou růžového sirupu na povrchu jsou exotickou pochoutkou. Křupavé těsto v kombinaci s nadýchanou náplní a…
Vychutnejte si toto lahodné sváteční jídlo se zajímavou přílohou. Opečený plátek krůtího masa podlijete jednoduchou smetanovou omáčkou a servírujete s knedlíky…
Mechový dort je hitem posledních let. A není se čemu divit. Spojení šťavnatého korpusu z baby špenátu s výborným krémem z mascarpone, šlehačky a vanilky, to je opravdu…
Vepřová kotleta pomalu pečená s kořenovou zeleninou a na závěr zjemněná smetanou je poctivé jídlo, které přispívá k domácí pohodě, ať už ve všední den, či v neděli.…
Kapra naporcujeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Odležené porce obalíme plátkem slaniny. Slaninu můžeme zajistit nití.Na pánvi rozehřejeme olej…
Cibulku nakrájíme najemno. Smícháme olej, sůl, pepř (dle vlastní chuti). Přidáme do toho cibulku a šťávu z 1/2 citronu.Nakrájíme krabí tyčky. Přidáme je k cibuli. Dále…
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, pokrájíme přes kolečko na malé kostičky, smícháme s nastrouhanou uvařenou zeleninou, nastrouhanými okurkami a nastrouhanými…
Vajíčka rozpůlíme, žloutky utřeme s máslem, sardelovou pastou, hořčicí, sojovkou a citronem. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli. Zdobičkou nebo lžičkou naplníme do…
Na dno PH dáme mraženou zeleninu a osolíme.Na zeleninu naskládáme osolená a kořením gyros posypaná kuřecí prsa a poklademe na plátky pokrájeným máslem.Vaříme 3 hod. na…
Ve vroucí osolené vodě uvařte špagety al dente.Krevety zakápněte olivovým olejem a citronovou šťávou, ochuťte solí a pepřem a narychlo opečte na pánvi.Suroviny na pesto…
Mrkev oškrábeme a nastrouháme na hrubém struhadle, dáme do teflonové pánve a osolíme. Chvíli na sucho restujeme a mícháme, aby se nespálila (spálené nesmí žlučníkáři).…