Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťáva citronová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srnčí panenka na víně

Srnčí panenka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Panenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…

Kuřecí maso tikka masala

Kuřecí maso tikka masala

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do hlubší pánve nebo kastrolu dáme olej, když je rozpálený, kuřecí maso na něm cca 5 minut restujeme, pak přidáme na proužky nakrájenou papriku, posekaný česnek, kari…

Řezy s ořechovo-makovou náplní

Řezy s ořechovo-makovou náplní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejdříve si připravte náplně (do kastrolu mléko,přidat ořechy/mák, cukr a za stálého míchání nechte provařit, až hmota zhoustne), zakapejte citr.šťávou a dejte vychladit…

Salát z červené čočky

Salát z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvaříme červenou čočku.Smícháme s cibulí a paprikami nakrájenými na drobné kostičky, rajčátka nakrájíme na půlky.Zálivku připravíme vymícháním všech ingrediencí do…

zridkavesela

30 min

Polévka z čerstvého zelíčka

Polévka z čerstvého zelíčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do hrnce s vodou dáme nakrouhané zelí, nakrájenou cibuli, nakrájené brambory na kostičky a vaříme. Vedle si uvaříme rýži, pokud nemáme nějakou zbylou od jídla a také…

Bibinka

60 min

Libanonské brambory

Libanonské brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě…

mika59

35 min

Žloutkové dortíčky

Žloutkové dortíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Žloutkové dortíčky svou jasnou barvou rozzáří sváteční stůl. S těstem se velmi dobře pracuje, když je odleželé, nelepí se při rozvalování. Konečné zdobení je na vás, zda…

Salát z pečené červené řepy a cibule

Salát z pečené červené řepy a cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Řepu a cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.Olivový olej, balzamikový ocet, citronovou šťávu, prolisovaný stroužek česneku, tymián, sůl a pepř smícháme.Přidáme řepu,…

aisha

80 min

Salát z pečené červené řepy a cibule

Salát z pečené červené řepy a cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Řepu a cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.Olivový olej, balzamikový ocet, citronovou šťávu, prolisovaný stroužek česneku, tymián, sůl a pepř smícháme.Přidáme řepu,…

aisha

80 min

Olivová tapenáda

Olivová tapenáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tapenáda je oblíbeným jídlem v jižní Francii a Itálii, které se tradičně podává jako pomazánka na topinkách nebo jako dip k zelenině. Tento šťavnatý a aromatický pokrm…

aadulka

15 min

Holandská omáčka - chutná!

Holandská omáčka - chutná!

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Tato jednoduchá klasická bílá omáčka z másla a šlehaných žloutků se skvěle hodí k rybám či zelenině, například chřestu. Jemná krémová omáčka je díky citronu příjemně…

BarborkaS.

25 min

1 33 34 35 36 37 176

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více