Proteinový halloweenský dezert
Recept ještě nebyl hodnocenBěhem roku máme mnoho příležitostí na tematické oslavy. Jednou z nich je také halloween, na který rozhodně patří strašidelné pochutiny. Připravte si proteinové pralinky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Během roku máme mnoho příležitostí na tematické oslavy. Jednou z nich je také halloween, na který rozhodně patří strašidelné pochutiny. Připravte si proteinové pralinky…
Svačinka, která je chutná, sladká a zároveň plná bílkovin, je ukrytá v tomto receptu. Z ovesných vloček, arašídového másla, kakaa a čokoládového proteinového prášku…
Šťavnaté kousky vepřové krkovice se při pomalém dušení krásně spojí s vůní čerstvých i sušených hub, sladkostí zeleniny a rajčatovou pastou. Díky čerstvým bylinkám získá…
Frikadelky plněné směsí dušených hub jsou skvělým zpestřením klasických mletých karbanátků. Jemná houbová náplň dodá masu šťavnatost a výraznou chuť, díky které se tento…
Masové bramboráky jsou vydatnou variantou klasiky, která skvěle zasytí. Křupavé bramborové těsto doplněné šťavnatým hovězím masem a pikantním křenem se hodí k obědu i…
Pýchavka, netradiční houba, která má jemnou, houbovou chuť i vůni, se skvěle přizpůsobí chuti koření i bylinek. Nadýchané a kořeněné pivní těstíčko vytvoří křupavý obal,…
Vyzkoušejte netradiční náplň do bagetek – opečenou pýchavku. Houbu stačí pouze oloupat, nakrájet, ochutit oblíbeným kořením a opéct na pánvi. Křupavé bagetky s…
Smažená pýchavka je lahůdka, která potěší milovníky netradičních hub. Jemná chuť této bílé houby vynikne obzvlášť tehdy, když ji obalíte v křupavé strouhance – ať už…
Podzim je ideální čas na voňavou dýňovou polévku, která krásně zahřeje a dodá energii. Dýně hokaido spolu s bramborami vytvoří jemně krémový základ, jogurt polévku…
Fazolová pomazánka se sušenými rajčaty je skvělou volbou pro rychlou a zdravou svačinu. Spojení fazolí, výrazných sušených rajčat a čerstvé petržele vytváří lahodně…
Dýňové lívance jsou voňavým podzimním pokušením, které spojí sladkou chuť dýně hokaido s jemným těstem. Skvělé k snídani nebo jako odpolední dezert, nejlépe podávané s…
S příchodem podzimních dnů přijde vhod miska horké polévky, která zahřeje a zasytí. Krémová květáková polévka s bramborou, pórkem a kapkou smetany má jemnou chuť, kterou…
Křupavý bramborák s hlívou ústřičnou příjemně voní po majoránce a spojuje tradiční bramborové těsto s jemnou chutí hlívy. Díky koření a česneku má výraznou chuť a skvěle…
Kdo by odolal nadýchaným bramborovým knedlíkům plněným vařeným uzeným masem? Zvlášť pokud je budete podávat s červeným zelím dušeným na víně a posypete je hojně smaženou…
Kdo by odolal nadýchaným bramborovým knedlíkům plněným vařeným uzeným masem? Zvlášť pokud je budete podávat s červeným zelím dušeným na víně a posypete je hojně smaženou…
Vepřová plec s chorizem a fazolemi je vydatný a voňavý pokrm, který propojuje šťavnaté maso s pikantní chutí španělské klobásy a jemností fazolí. Pokud hledáte syté…
Tažené těsto na závin je zkouškou naší trpělivosti. Po pečlivé práci se nám však odmění dokonalým moučníkem. Jablečný závin s rozinkami a mandlemi, podle Ivety Fabešové,…
Hrstková polévka je klasika české kuchyně. Původně vznikla jako způsob zužitkování zbytků nejrůznějších luštěnin a obilovin, ale dnes už si ji můžeme připravit i z…
Poctivé jídlo jako od babičky – měkoučké bramborové knedlíky, k nim zelí z čerstvé cukety a k tomu voňavé klobásky z grilu. Tahle kombinace zasytí, potěší a připomene,…
Poctivé jídlo jako od babičky – měkoučké bramborové knedlíky, k nim zelí z čerstvé cukety a k tomu voňavé klobásky z grilu. Tahle kombinace zasytí, potěší a připomene,…
Mleté maso se zelím à la holubky je syté a voňavé jídlo inspirované východoevropskou klasikou. Kombinace šťavnatého mletého masa a zelných listů vytváří bohatou chuť,…
Zavařit zelené fazolky není až tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. Podle tohoto jednoduchého návodu, který můžete obměnit podle vlastní chuti, budete mít…
Rychlé, voňavé a pikantní – takové je mleté maso s fazolkami inspirované vietnamskou kuchyní. Kombinace česneku, zázvoru, chilli a rybí omáčky dodává pokrmu typickou…
Pomazánka z mrkve a ředkviček je lehká, svěží a přitom příjemně sytá. Nastrouhaná zelenina a vejce se smíchají s tvarohem a majonézou, lehce dochutí a je hotovo. Stačí…