Silvestrovský salát z uzených stehen

Studená kuchyně Doba přípravy: 20 min+vaření stehen a vejce 0 názorů

Studená kuchyně Doba přípravy: 20 min+vaření stehen a vejce 0 názorů

Suroviny 2 porce

1 sklenička fazolek černé oko
1/2 cibule šalotky nebo červené cibule nadrobno
8 -9 kyselých okurek v láku na kostičky (použijeme i mrkev z okurek na tenké nudličky)
1 vejce natvrdo na kostičky
2 uzená kuřecí stehna
vařená na pařáku na knedlíky, nakrájená na kostičky
2-3 lžíce láku z okurek
1-2 lžičky plnotučné hořčice
1 lžíce kečupu
na špičku nože chilli
1 malé jablko na kostičky nebo nastrouhat na velkých slzách
sůl
3 lžíce olivového oleje podruhé lisovaný, není tak aromatický

Postup přípravy receptu

  1. Všechny suroviny smícháme dohromady, podebíráme, aby se suroviny nerozbily.

  2. Salát můžeme hned jíst, nemusí se nechat rozležet.

Poznámka od kuchařky

Porce se dají rozmnožit. Toto jsou dvě porce, pro 4 je recept x2, pro 6 recept x3...

Komentáře k receptu Silvestrovský salát z uzených stehen

K receptu nejsou žádné komentáře.