Těstoviny s mletým kuřecím masem a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenNa olivovom oleji spenime cibulu a cesnak a chvilku nechame poprazit. Pridame maso, osolime a opekame, kym sa maso nezatiahne. Pridame nakrajane sampinony, cierne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na olivovom oleji spenime cibulu a cesnak a chvilku nechame poprazit. Pridame maso, osolime a opekame, kym sa maso nezatiahne. Pridame nakrajane sampinony, cierne…
1. Na pánvi orestujeme hovězí maso, vyndáme ho do mísy a slijeme přebytečný tuk. 2. Na stejné pánvi osmažíme slaninu dozlatova, dáme na talíř, slijeme tuk, ale necháme…
Nad žhavými uhlíky grilovaný hovězí burger je neuvěřitelně šťavnatý a lahodný. Zakryjeme ho plátkem sýra a vložíme do rozpečené hamburgerové žemle spolu s opečeným…
Den předem namočíme fazole do studené vody a poté je uvaříme doměkka (cca 40-50 minut). Osolíme až uvařené. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme…
Na rozehřátém másle nebo sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Vsypeme nakrájené houby, osolíme, přidáme kmín a dusíme do poloměkka.Kuskus dáme do misky, trochu…
1) Uvaříme si nejprve omáčku. Na pánvi rozpusťte máslo, zaprašte moukou a nechte zpěnit. Poté přilijte smetanu a postupně přidávejte sýr, aby se rozpustil. Za stálého…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Jejich původ je nejspíš v Americe, nicméně, chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Křupavé…
Květák omyjeme, rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Vidličkou nebo šťouchadlem na brambory uvařený květák rozmačkáme a přisypeme trochu polohrubé…
Maso vyjmeme z tácku, dáme ho do misky a osolíme.K němu přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky, cibuli nakrájenou nadrobno spolu s petrželkou, té stačí tak hrst.Vše…
Maso vyjmeme z tácku, dáme ho do misky a osolíme.K němu přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky, cibuli nakrájenou nadrobno spolu s petrželkou, té stačí tak hrst.Vše…
Brokolice je plná spousty zdraví prospěšných minerálů a vitamínů. Uvařit z ní můžete třeba krémovou polévku, dochucenou muškátovým oříškem a citrónovou šťávou. Polévku…
Nakrájíme slaninu na kostičky a osmažíme do křupava. Slaninu dáme na papírové ubrousky a tuk vylijeme. Dáme smažit hovězí mleté a až pustí šťávu, přidáme cibuli a…
Na hlubokou pánev - musí být taková, kterou můžeme dát i do trouby - dáme olej.Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Poté přidáme mleté hovězí maso a…
Předem uvařené a zchladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Filé necháme mírně povolit a nakrájíme ho na kostky. Na pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme na…
Květák očistíme, rozebereme na růžičky a uvaříme 10-15min v páře. Sýr nastrouháme nahrubo. Olejem vymažeme zapékací misku. Uvařený květák rozšťoucháme šťouchadlem na…
Topinky má každý rád! Nejen z nostalgie, ale také pro jejich snadnou přípravu, skvělou chuť a spoustu variant. Takto upravené, doplněné směsí kuřecího masa a zeleniny,…
Guacamole: Avokádo rozřízneme po délce a krouživým pohybem otočíme a vyndáme pecku, následně pokrájíte na menší kousky,zakápněte limetovou šťávu, jinak by zhnědlo.…
Na trošce oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Květák rozebereme na růžičky a 2 minuty povaříme v osolené vodě. Obojí necháme vychladnout.Do misky dáme květák…
1) Troubu si předehřejeme na 180°C. 2) Uvaříme těstoviny, po uvaření je dáme do mísy v které budeme zapékat. Na oleji si osmažíme cibuli se slaninou, kterou pak…
Omytou a oloupanou zeleninu i sýry nastrouháme, vše smícháme se zakysanou smetanou, tvarohem, ochutíme solí, červenou paprikou a šťávou z citronu. Přisypeme nadrcenou…
Očistíme houby i cibuli a nasekáme nadrobno. Šunku nakrájíme na nudličky. V pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a přidáme šunku i houby a orestujeme. Přidáme…
Hamburgery jsou dnes velmi oblíbeným pokrmem nejen na běžnou večeři, ale třeba i na pohoštění při oslavách či letních venkovních posezení. Jednoduchá příprava a skvělá…
Brokolici rozkrájíme na růžičky a 1 minutu povaříme. Pak ihned scedíme a ochladíme studenou vodou. Připravenou brokolici a cibuli nasekáme nadrobno, dáme do mísy,…
Hovězí maso dobře očistíme od všech bílých a tučných částí a nakrájíme na malinké kostičky, cca 1x1x1cm. Osolíme je, opepříme (můžeme předtím posypat směsí "Křehké maso"…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti
Magická svatojánská noc: Upečte si slaný svítek s bylinkami podle starodávného receptu