Jemná koprová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenVše prostě promícháme, dáme vychladit. Nejlepší je až druhý den, když se proleží. ... já dnes měla chuť si tak trochu vyhrát, no.. :-) Dobrou chuť :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vše prostě promícháme, dáme vychladit. Nejlepší je až druhý den, když se proleží. ... já dnes měla chuť si tak trochu vyhrát, no.. :-) Dobrou chuť :-)
Žloutek utřeme s máslem. Přidáme riccottu a zbytek surovin.. Smícháme dohromady a necháme 10 minut odpočinout.Tvoříme malé kuličky, které vhazujeme do vroucí, osolené…
Na korpus: Rozdrcené sušenky smíchat s rozpuštěným máslem, upěchovat (dnem skleničky) na dno (dno vyložené pečícím papírem) dortové formy. Na 180°C předpéct 8 minut. …
Dame uvarit balik testovin do osolene vody a se lzickou oleje, varime 5 minut aby byly tvrdsi a ne uvarene uplne. Do hlubsi panve 5 lzic olivoveho oleje, pridame…
Ricottu a smetanu smícháme a přidáme lžíci cukru. Ovoce oloupeme, popřípadě nakrájíme.Na dno sklenice dáme v likéru namočené piškoty (2-3). Přidáme ovoce a poté 2-3…
Vepřové krkovičky s kostí vydatně z obou stran potřeme vyrobenou směsí ze soli, pepře, drceného kmínu, majoránky a červené papriky smíchané s 1 dl slunečnicového oleje.…
Do misky dáme tuňáka, ze kterého jsme slili olej, přidáme sýr ricottu, změklé máslo a nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Vidličkou vše rozmačkáme a podle chuti osolíme,…
Upečte korpus cca 170 C / 45 minut. Vše vyšlehejte = krém rozetřete na vychladlý korpus.A teď mango rozmixujte v hrnci na pyré a zahřejte na plotně, přidejte sáček…
Špagety uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu. Maso nakrájíme na tenoučké nudličky a vhodíme je na pánev do rozehřátého oleje. Opečeme skoro…
Zapékané těstoviny s letní zeleninou je snadné připravit a určitě si je oblíbíte i vy. Uvařené těstoviny stačí smíchat s restovaným lilkem, cuketou, rajčaty a ricottou,…
Slaný závin z jogurtového těsta se hodí jako pohoštění pro návštěvu nebo jako rychlá večeře pro rodinu. Jednoduché těsto a bohatá náplň z brokolice, ricotty, vajec,…
Nepečený dort, tedy cheesecake, připravujeme zejména pro jeho osvěžující chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na dort ze sušenkového základu na němž leží náplň z…
Máte-li přebytek ředkviček, zkuste z nich připravit tuto jemně pikantní krémovou polévku. Příprava je snadná a rychlá. Podávat můžete s oblíbeným pečivem nebo krutony a…
1. Zadělat těsto (kopeček mouky, do středu vejce, postupně vidličkou vmíchat mouku do vajec, v průběhu přidat olej) - zabalit do folie, nechat odpočinout 20 min. 2.…
Omáčka: Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Zlehka ho orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme obě plechovky rajčat, cukr, sůl a pepř. Přivedeme k varu a vaříme asi 30…
Uvaříme špagety v osolené vodě se lžící oleje. 7-8 minut podle značky a návodu na obalu. Při cezení odebereme asi hrnek vody. Špagety necháme v teple (nechávám…
Troubu předehřejeme na 200 °C. Dýni nakrájíme na drobné kostky (1,5cm). V misce promícháme dýni se lžící oleje, špetkou muškátového oříšku, pepře a větší špetkou soli.…
Pečená dýně hokaido je oblíbený podzimní pokrm. Nasládlá chuť se pečením zdůrazní a v kombinaci s polníčkem, sladkou medovou zálivkou, sýrem a lehce kyselými semínky z…
Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru na hladkou omáčku a dle potřeby dochutíme hrubozrnnou solí.Před podáváním omáčku prohřejeme v hrnci a můžeme servírovat s…
Troubu předehřejte na 170 stupňů, dno formy vyložte pečícím papírem. Sušenky rozmixujte a smíchejte s rozpuštěným máslem. Směs vsypte do připravené formy a upěchujte na …
Žloutky vymícháme se smetanou, solí a pepřem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do žloutků. Ricottu vymícháme dohladka s pažitkou a osolíme. Na pánvi rozpustíme…
Papriky opečte nad plynovým hořákem nebo pod grilem, aby slupka zčernala, ale dužnina nesmí moc změknout. Vložte do mikrotenového sáčku, nechte úplně zapařit a…
Pórek nakrájíme na vlasové nudličky a osolíme, aby trochu zavadnul. Přidáme nakrájená sušená rajčata i s olejem, kapary i s nálevem, balsamico a promícháme.Těstoviny…
1. Špenát spaříme a vymačkáme z něj přebytečnou vodu,nasekáme na velejemno. Z něj a dalších, výše uvedených surovin (krom másla) uhněteme těsto. Množtví vody neuvádím…