Quinoový salát s tofu a pekanovými ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenQuinou dejte vařit se špetkou soli. Vařte celkem asi 20 minut. 2 minuty před koncem vaření přidejte hrášek. Quinou sceďte a přelijte studenou vodou. Nechte vykapat. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Quinou dejte vařit se špetkou soli. Vařte celkem asi 20 minut. 2 minuty před koncem vaření přidejte hrášek. Quinou sceďte a přelijte studenou vodou. Nechte vykapat. …
Polovinu polenty nakrájíme na plátky a vyložíme jí vymazaný pekáček. lehce pokapeme olivovým olejem a posypeme kurkumou.Na pokrájené jarní cibulce podusíme špenát …
Uvaříme knedlíky dle návodu na sáčku. Pro pestrost dělám i knedlíčky zvlášť jako kuličky.Špenát: osmahnu jednu až dvě cibule, osolím, přidám chilli kousky koření,…
Těstoviny uvaříme dle návodu. Cibuli pokrájíme a zpěníme na oleji. Přisypeme vařené krájené brambory. Pomocí dvou obraceček brambory otáčíme na pánvi tak, aby byly…
Brokolici i brambory pokrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. Vodu téměř všechnu slijeme a dáme stranou na případné naředění. Brokolici s brambory osolíme, opepříme,…
Na oleji restujeme na polovice nakrájaný ružičkový kel asi 5 minút.Pridáme na kocky narezané tofu, premiešame, osolíme, okoreníme a restujeme ďalej 5 minút.Vložíme…
Využití tofu je opravdu všestranné, hodí se do spousty různých pokrmů. Z uzeného tofu můžete připravit výbornou pomazánku, která má zajímavou, lehce kouřovou, chuť.…
Listové košíčky se zeleninou jsou skvělou volbou pro lehký a chutný předkrm nebo pohoštění. Křehké listové těsto v kombinaci s jemnou zeleninovou náplní tvoří dokonalý…
Špagety patří k vděčným jídlům. Jsou rychle hotové a ve spojení například se žampiony, špenátem a smetanou i velice chutné. Bezmasé jídlo, jemuž dodává chuť uzené tofu a…
Tofu má v kuchyni rozličné využití a připravit jej můžeme na různé způsoby. Ovesná kaše s restovanou mrkví a uzeným tofu je opravdu plná bílkovin, dodá energii a opravdu…