Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 10. 2013 12:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 205 kJ / 527 kcal
Bílkoviny14,22 g
Tuky1,12 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 125 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy105,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Irish stew je typické irské jídlo, které se původně připravovalo hlavně ze skopového masa. Dnes se již dusí i hovězí a jiné druhy mas.

Pivo se začalo přidávat postupem času a měl by to být silný černý ležák Guiness stout, ale ten jsem neměla.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

a.bergmanova a.bergmanova

21. 11. 2021 09:06

Moc se mi recept líbí, máme daňka, tak hned zkusím. Dobrý tip, děkuji:-K

Danny668 Danny668

30. 1. 2021 12:15

Uvařeno, snědeno <3 Moc dobrý recept. Použila jsem stejné maso jako autorka ( přední srnčí kýtu ) a dávám bodík :yes::yes::yes:

Miquel Miquel

16. 9. 2018 13:12

Jestli to nevadí, přidávám foto. Dělal jsem skoro stejně, největší rozdíl je, že jsem použil hovězí maso.

1974andrea 1974andrea

20. 10. 2013 19:18

jarka skrobakova:Jaruško děkuju:-K

jarka skrobakova

20. 10. 2013 19:00

Krása dokonalá :yes::yes::-K:-p

1974andrea 1974andrea

15. 10. 2013 17:39

Nikina:, mysulka:Niki, Leni děkuju ještě jednou;-):-K

mysulka mysulka

15. 10. 2013 16:20

:-p nádhera:yes::-K

Nikina Nikina

15. 10. 2013 07:42

Andrej k tomu se nedá už nic dodat, vše bylo napsáno. Krásné :yes:

1974andrea 1974andrea

13. 10. 2013 20:24

Chanellina35:Moc děkuji za takovou příjemnou zprávu;-):-K

Chanellina35

13. 10. 2013 20:10

Dnes k obědů a nemělo to jedinou chybu. Výrobná krmě :-)

suslajda suslajda

10. 10. 2013 16:51

Krásné:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

10. 10. 2013 13:41

maso:Maso na obrázku je nakrájená přední kýta, takže vlastně jako kližka. Z hovězího samozřejmě jde, je to psáno i v receptu.;-)

maso

10. 10. 2013 13:21

jaká zvěřina,není to hovězí kližka(mohla by taky být):-?

Dana61

10. 10. 2013 11:31

úžasný pohled na velkou dobrotu:yes::-D

1974andrea 1974andrea

10. 10. 2013 11:22

Drobku i ostatní, moc vám všem děkuju za komentíky a hodnocení;-):-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: irské vepřové stew stew recept zvěřina recepty zvěřinové recepty typické irské jídlo irské dušené maso irské dušené hovězí irská hovězí kližka recept recepty ze zveriny stew recepty zvěřina vepřové stew irske jidlo kuřecí stew irská hovězí kližka recepty irské hovězí stew irske veprove maso recepty irské skopové hovězí stew recept na stew

Suroviny: brambory, mrkev, cibule, česnek, pivo černé, vývar, petrželka zelená, sádlo, máslo, tymián čerstvý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vwAV