Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Hovězí líčka na sardeli a kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka očistíme a cibuli jemně nakrájíme. Na pánvi rozehřejeme olej s jednou lžící másla a maso zprudka opečeme, přidáme cibuli a ještě chvíli společně restujeme. Osolíme…

Ohnivá pánev se zázvorem

Ohnivá pánev se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento pokrm z vepřového masa jistě zaujme milovníky ostrých chutí. Směs masa a zeleniny ochucená chilli a čerstvým zázvorem vás pořádně zahřeje. Navíc je jídlo do půl…

poslirecept

30 min

Hovězí líčka nadivoko

Hovězí líčka nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm, přidáme kuličky pepře, kuličky nového koření, jalovec, snítku rozmarýnu, zakápneme olejem, promícháme a…

Kuřecí stehna na divoko s rýží

Kuřecí stehna na divoko s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá kuřecí stehna pečená na divoko s vůní bylinek, koření a jemné zeleniny vás okouzlí svou výraznou chutí. Dokonale se doplňují s nadýchanou rýží, která nasákne…

Handour

60 min

Mletý biftek na víně

Mletý biftek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro…

alena-s

90 min

Francouzská hovězí pečeně

Francouzská hovězí pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Předehřejte troubu na 150 ° C, horkovzdušnou na 130 ° C, plynovou na 1 - 2 stupeň a vložte do mírně nahřátého oleje ve velkém hrnci připravené a svázané hovězí maso.…

honzam

2880 min

Jehněčí kotletky

Jehněčí kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté maso jehněčích kotletek v kombinaci s jemnou vinnou omáčkou vytváří kombinaci chutí, která potěší každého gurmána. Příprava je překvapivě jednoduchá, ale…

Veruncicka

110 min

Kuřecí směs s fazolkami

Kuřecí směs s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji s máslem / půl na půl / orestujeme nakrájené maso, přidáme bílé části cibulek, jemně nakrájený česnek, ještě lehce osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme čubricu…

Balsamikové glazé - redukce

Balsamikové glazé - redukce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Balzamikové glazé je hustá, sladkokyselá redukce, která dodá každému pokrmu nádech gurmánské dokonalosti. Hodí se k masu, sýrům, zelenině, ovoci a dokáže povýšit i ten…

casino

30 min

Treska po ďábelsku

Treska po ďábelsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Součástí vyváženého jídelníčku by mělo být také rybí maso, které je bohaté na spoustu zdraví prospěšných látek. Maso z tresky má jemnou chuť a okořenit jej lze téměř…

alena-s

30 min

Tagliatele bolognese

Tagliatele bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Nejprve si připravíme omáčku. Cibuli, mrkev a celer oškrábeme, nakrájíme na malé kousíčky a opražíme si je do zlatova na 2dcl olivovém oleji. Pak přidáme telecí a hovězí…

Pelle

40 min

Žampiony na víně

Žampiony na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony jsou skvělou surovinou, ze které připravíme mnoho lahodných pokrmů. Snadnou úpravou je také orestování na másle, se šalotkou a česnekem. Zajímavou chuť jim pak…

Lecram

35 min

Králík  (dar) z  Koryčan

Králík (dar) z Koryčan

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mrkev oloupeme a nakrájíme na větší špalíčky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na osminky. Jablka oloupeme, odjadřincujeme a…

rebeka

1560 min

Hrušky na víně

Hrušky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento jednoduchý dezert s trochou alkoholu si jistě oblíbíte. Hrušky uvaříte ve víně, které provoníte kořením, a servírujete s vínovou omáčkou a zakysanou smetanou,…

poslirecept

20 min

Mlsná hruška

Mlsná hruška

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tento jednoduchý dezert zaujme na první pohled. Hrušky nejprve povaříme ve víně ochuceném výrazným kořením. Tím, že do sebe víno nasáknou, získají nádhernou barvu a…

poslirecept

60 min

1 25 26 27 28 29 33