Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Maso na fíkách

Maso na fíkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso si osušíme, nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na másle ze všech stran a přendáme si ho do hrnce. Zalijeme vínem, přidáme veškeré koření (krom papriky), mrkev a…

Francouzské bagetové chlebíčky

Francouzské bagetové chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bagetu nakrájíme šikmo na větší kolečka. Kuřecí prsa nakrájíme a rozklepeme na tenké medailonky. Osolíme přidáme trochu drceného pepře provensálské koření a česnek.…

Windbag73

45 min

Špagety z Florencie

Špagety z Florencie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele. V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut. …

bubutop

120 min

Plněné žampionové klobouky

Plněné žampionové klobouky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a následně maso s rýží. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata a kečup. Dodáme koření, prolisovaný česnek, sardelovou pastu a případně…

Chlebajez

45 min

Srdíčko na jalovci

Srdíčko na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle vyškvaříme bůček, pak přidáme cibuli a osmahneme do růžova. Srdce dáme na základ a restujeme pár minut, dokud se nezatáhne a zároveň přidáme pepř, jalovec,…

Pajaska

75 min

Králík na víně s vepř. masem

Králík na víně s vepř. masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli nakrájenou na kolečka položíme na pekáč, na ni položíme králíka a okolo něj vepřové maso, mezi maso vložíme pár bobkových listů, králíka osolíme, opepříme,…

Jablkové paštičky s játry

Jablkové paštičky s játry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jablka rozkrojíme a vydlabeme jadřinec i s částí dužiny, abysme měli větší jamku na plnění. Jamky vypláchneme částí odměřeného vína a to zase slijeme a necháme na…

Jižanské kotlety

Jižanské kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Rajčata z plechovky vyndáme a překrájíme na kousky. Papriky zbavíme semen a pokrájíme na proužky. Maso naklepeme, z obou stran…

Hruška na červeném víně

Hruška na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku v celku.Zalijeme červeným vínem tak, aby byly potopené. Přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou.Pozvolna…

RubyRom

40 min

Zimní hrušky na víně

Zimní hrušky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hrušky oloupejte a postavte je špičkou nahoru do kastrůlku. Pokapejte citronem, přelijte vínem, posypte cukrem, přidejte rozinky a koření, zakryjte poklicí a duste asi…

Omáčky Š

Omáčky Š

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčky od Š - první část: Šafránová omáčka Nejprve si namočíme šafrán v bílém víně. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme smetanou, ochutíme bílým vínem…

Vepřové maso dvou barev

Vepřové maso dvou barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do dvou misek připravíme dva druhy marinády. Maso očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na úzké plátky. Polovinu dáme do tmavé a polovinu do světlé marinády, na 5-6…

1 26 27 28 29 30 33