Hovězí líčka na majoránce s česnekem a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí líčka jsou krásně libová a díky kolagenu, který je v nich v hojné míře obsažen, budou po tepelné úpravě šťavnatá a křehká. Dají se připravovat na mnoho způsobů.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí líčka jsou krásně libová a díky kolagenu, který je v nich v hojné míře obsažen, budou po tepelné úpravě šťavnatá a křehká. Dají se připravovat na mnoho způsobů.…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na jemné nudličky nebo, pokud moc pospícháme, nastrouháme. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, stejně tak pórek. Cibuli a petrželku nasekáme…
Očištěné maso osušíme a nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Cibuli nasekáme najemno, žampiony nakrájíme na plátky a česnek nasekáme…
Krkovice je oblíbená pro svoji chutnost. Odpouštíme ji i to, že je prorostlejší tukem, protože díky němu opravdu skvěle přijímá chutě koření a přísad. Přesně jako v…
Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli, po zezlátnutí přidáme šunku nakrájenou najemno a taktéž ji krátce orestujeme.Poté přidáme žampiony, které jsme očistili a…
Z krůtího masa můžeme připravit mnoho výtečných pokrmů. Třeba i takovou masovou směs po uzenářsku. Ke kouskům krůtího masa přidáme ještě klobásu, uzené maso a žampiony a…
Oblíbená jídla z jednoho pekáčku jsou ideální k přípravě večeře. Na brambory položíme plátek masa, žampiony, cibuli, zasypeme sýrem a než se vše upeče, můžete dětem…
Filety z kapra ovoněné slaninou se skvělou omáčkou z červeného vína vás překvapí svou chutí. Šalotka, česnek, sardelová pasta a žampiony dávají omáčce skvělou chuť.…
Milánské špagety jsou jednodušší, rychlejší i levnější sestrou boloňských špaget. Omáčku připravíme ze žampionů, šunky a kečupu. Jednotlivé porce na talíři posypeme…
Neodhadli jste množství pečeného masa a nevíte jak upotřebit zbytek? Smíchejte uvařené těstoviny s restovanou zeleninou a přidejte nakrájené maso. Rychlá a chutná večeře…
Široké nudle vyráběné podle tradičního italského receptu z čerstvých vajec a kvalitní mouky se skvěle hodí k masovými omáčkám i lehkým zeleninovým receptům. Užijte si…
Sváteční verze lososa na másle osloví všechny milovníky smetanových omáček. Restované žampiony s česnekem a baby špenátem, zjemněné smetanou, lososa krásně doplní. Jako…
Krémová sýrová omáčka z mléka, taveného a tvrdého sýra voní po bazalce a sytost jí dodávájí orestované žampiony. Chutnat bude skvěle s vařenými těstovinami. Dle chuti…
Z kuřecího masa nejčastěji připravujeme různé směsi, které zvládneme uvařit za necelou hodinku a jejich přípravu bez obav zvládnou i ti méně zkušení. Čína s kuřecím…
Maso smícháme s vejcem, solí, kmínem a majoránkou. Tvoříme koule, které plníme žampiónem a sušenými rajčaty. Obalíme v trojobalu, poklademe na plech vyložený pečícím…
Králíka naporcujeme ,osolíme, opepříme,obalíme v hladké mouce.V kastrolu rozpálíme olej a maso na něm osmahnem.Pak maso vyndáme a osmahnem na výpeku nakrájenou cibuli…
Telecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a po menších částech postupně opékáme do hněda na pánvi s rozehřátým olejem. Opečené maso přendaváme do pekáčku. Pokud je…
Maso nakrájíme na plátky, tuk na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na rozehřátém oleji. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou,…
Žampiony nakrájíme na plátky a osmahneme na kousku másla, posolíme a necháme vychladnout.Cibuli nakrájíme na céčka, spaříme horkou vodou a necháme okapat.Tvrdý sýr…
Nakrájím řízečky na tenké proužky, očištěné žampiony na plátky, pórek na kolečka. Na oleji orestuji osolené, opepřené maso, po chvíli přidám žampiony, po chvíli pórek…
Anglickou slaninu nakrájenou na plátky rozkrájíme na širší nudličky a na pánvi opečeme do křupava. Poté vyndáme a na tuku ze slaniny opečeme pokrájené žampiony na…
Maso osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpustíme máslo, aby se nepřepalovalo, přilijeme trochu oleje. Maso opékáme z obou stran na větší pánvi, dáme ho ke straně a…
Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na drobno. Na oleji restujeme cibuli, přidáme maso a necháme zatáhnout. Přimícháme protlak, společně osmažíme a poprášíme moukou…
Vejce rozklepneme do hrnečku, osolíme špetičkou soli, vidličkou mírně rozkvedláme a na pánvi necháme srazit omeletu. Přiklopíme na půl minuty poklicí a sundáme stranou…