Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
Kokosové kuličky z BeBe sušenek voní Karibikem a ozdobené čokoládou vypadají luxusně. Příprava je však snadná a levná
Jak skladovat vánočku? Aby zůstala vláčná, zapomeňte na ledničku a igelitový sáček. Svá pravidla má i mrazení
Video Hodnocení 11× Jak se dělá znojemská vepřová pečeně? Podle videa zvládne tuto klasiku každý
Katův šleh se vrací: Pikantní masová hitovka dob minulých chutná podle tohoto receptu skvěle a bez vedlejších účinků
Pamela Anderson má vlastní značku nakládaných okurek: Skleničku za skoro 800 Kč si ale moc lidí nekoupí
Jak připravit znojemský nálev na okurky? Tradiční recept zajistí sladkokyselou chuť, kterou si pamatujete z dětství
7 foto Hodnocení 99× Jak udělat znojemský nálev na okurky? Recept, který je pravé chuti nejblíže
Video Hodnocení 66× Jak připravit nakládané okurky? Vyzkoušejte si nakládačky podle osvědčeného receptu
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího
6 foto Hodnocení 28× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
22 foto Co si přivézt z Chorvatska? Poctivý med za 150 Kč, skvělou paštiku za 40 Kč, paprikový ajvar nebo fíkovou marmeládu
Holka u plotny radí: Domácí Lipánek jen ze tří ingrediencí připravíte do 5 minut a zachutná úplně všem
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience