Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Rychlá masová pomazánka: Ze zbylé pečeně či vinné klobásy připravíte skvělé pohoštění pro návštěvy za pár korun
Štědrovečerní zvyky: Odvážným odhalí budoucnost, oplatky zajistí rodinnou pohodu a zdraví jedna běžná surovina
Video Hodnocení 15× Zapečené brambory s brokolicí, smetanou a sýrem: Připravte si výborný oběd z trouby
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Farářské brambory: Levné jídlo z jednoho pekáče přichystáte snadno z pár běžných surovin. Chuť vylepší křupavá slanina
Znáte kološvárské zelí? V jednom pekáči spojuje kysané zelí s rýží a vepřovým do lahodného a sytého pokrmu
8 foto Hodnocení 8× Jak uvařit těstoviny v troubě? Budou mít báječnou chuť a navíc si ušetříte práci
Sedm nejlepších jídel z jednoho pekáčku: Kuře s rýží, živáňskou i francouzské brambory zvládne i začátečník
Hodnocení 47× Kuřecí stehna na hlávkovém zelí: Udělejte skvělý oběd či večeři s chlebem i bez něj
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
6 foto Hodnocení 16× Jak nejlépe péct vepřové kotlety? Sluší jí koření a marináda, přesvědčte se sami
Kuřecí stehna s rýží z jednoho pekáčku: Dokonalé propojení lahodné chuti masa a šťavnaté zeleniny s rýží zvládne i začátečník
5 foto Retro okénko: Příběh růžového porcelánu zdobeného zlatem a kvítky. Jak poznáte ten pravý a kolik za něj zaplatíte?
17 foto Fazolky na smetaně podle babičky Kristíny Kloubkové: Do našich „smetánek“ patří i párky, dcera je miluje, říká moderátorka