16 nejlepších receptů na řízky: Česká klasika nikdy neomrzí
Kdo by nemiloval řízky. Existuje jich celá řada. Můžete experimentovat s druhy masa a připravit řízky vepřové, telecí, z mletého masa či vídeňské, nebo obměnit druh obalení a připravit je v těstíčku. Vegetariáni zase nepohrdnou řízky cuketovými nebo houbovými.
Řízek je český fenomén, který zdobí slavnostní tabule i rauty a pro mnohé je neodmyslitelnou součástí většiny delších výletů. Zda ho připravíte s bramborovým salátem nebo budete podávat jen s křupavým chlebem, to záleží pouze na vaší chuti, vždy však bude chutnat výborně. Můžete si být jistí, že ani s výběrem menu pro návštěvu nešlápnete vedle. Druhů řízků existuje nespočet, nechte se proto inspirovat nejoblíbenějšími recepty našich čtenářů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Vepřové řízky
- Vídeňský řízek
- Kuřecí bylinkové řízky
- Holandský řízek
- Slaninové řízky
- Ondráš
- Kuřecí řízek v Nivě
- Smažený sekaný řízek s celerem
- Vepřový řízek naruby
- Loštický řízek
- Kuřecí řízek v pivním těstíčku
- Utopené řízky
- Kuřecí hořčicový řízek obalený v cornflakes
- Cikánský řízek
- Celerový řízek
- Cuketové řízečky v kořeněném těstíčku
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Vyplní se pranostiky na tři zmrzlé? Pankrác, Servác, Bonifác a v závěsu uplakaná Žofie varují před mrazem, chladem a deštěm
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře