Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,69 g |
Tuky | 111,45 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 66,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Moje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 49 minutami
Znojemská omáčka
Komtesina před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 8 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 8 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 9 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 9 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 9 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
jahodová omáčka,
jahodová omáčka recept,
jahodova omacka k masu,
omáčka z jahod,
recepta ze sýra,
smaženy hermelin recept,
hermelín s brusinkovou omáčkou,
jahodová omáčka na maso,
recept na smaženy hermelín,
ovocné knedlíky s jahodovou omáčkou,
recept na jahodovou omáčkou,
jahodové omáčky,
se sušenými jahodovými,
hermelin s marmeladou,
top recepta,
smaženy hermelin s malinama,
kokosove mlieko hermelin,
brusinky-omáčka,
smažen hermelín
Suroviny:
jahody,
sýr hermelín,
cukr želírovací,
vejce,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (12)