Suroviny
Porce: pro 2 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 650 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
Tuky | 127,33 g |
Vláknina | 8,17 g |
Cholesterol | 82 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,38 g |
Sacharidy | 19,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s rukolovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zv2
Moje poznámka
Špagety s rukolovým pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zv2
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 minutami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 1 hodinou
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 2 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 3 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
rukola recepty,
těstoviny s rukolovým pestem,
hořká rukola,
špagety arabiata,
rukola těstoviny,
těstoviny rukola,
rukola hořká,
kolik pesta do špaget,
rucola pesto,
testoviny rukola recept,
testoviny s rukolou,
recepty rukola,
rajčatové pesto na špagety,
recept s rukolou,
rukolové zelí,
špecle se slaninou a rikolou,
rucola na spagety,
rucolove pesto,
pesto z ru,
rukola recepty těstoviny
Suroviny:
rukola,
olej,
sýr,
sůl,
pepř,
česnek,
šunka,
rajče,
těstoviny špagety
Komentáře (6)