Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 664 kJ / 1 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,30 g |
| Tuky | 144,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 6,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Moje poznámka
Pikantní hovězí se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJgB
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 3 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězi na hřibkach,
hovězí maso se smetanou,
maso z mladeho byka,
mladý býk recept,
pikantní hovězí,
maso z býka recept,
býk recepty,
kuřeci zavitky na hřibkach,
maso z byka recepty,
zadni byci maso jak udelat,
dobré jídlo z hovězího,
hovězí smes,
recepty z býka,
hovězí z mladého býka recept,
mlady byk recepty,
recept z byka,
hovězí smetana,
recepty na maso z býka,
zadni hovezi z mladeho byka,
recepty z mladého býka
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina anglická,
čabajka,
smetana ke šlehání,
koření fajitas
Komentáře (14)
spagetka: maso starim tmavne, to je pravda. ale vybiram tak, ze si v kramu najdu maso z mladeho byka a na obalech v Bille (nevm, jak jinde) je vzdycky datum porazky a stari zvirete. A u tech stejnych hledam tmave. A mas ho klidne i u dva dny stareho masa. A stary maso neni tak zle