Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 034 kJ / 2 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,29 g |
Tuky | 66,43 g |
Vláknina | 115,14 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 132,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Moje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 3 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 14 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
ropa vieja,
rop recepty,
kubánský dort recept,
ropa vieja recept,
staré recepty,
kubánská ropa vieja,
hovězí na kmíně,
recept ropa vieja,
kubánský dort,
ropa viecha,
kubánský řízek,
kubánské recepty,
římské šaty,
římský kmín recepty,
kubánské šaty,
kubánský dort-recept,
recept na kubansky dort,
sat starych rimanu,
kubánskej dort,
rop recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule sušená,
olej řepkový,
šťáva rajčatová,
bobkový list,
celer,
mrkev,
hrášek,
olivy,
římský kmín mletý
Komentáře (18)
v http://www.kudlanka.cz, a pak doporučuju se podívat na http://www.manana.cz/, která je celá věnovaná mexické a Guatemalské kuchyni. Dál, v mé Grilovací kuchařce je taky sekce jídel z ciziny, http://drobek.eml.cc, a dál Úvod do paprikologie.
A jak vidíš, upravil jsem to Sofrito.
Jistě by to šlo s těstovinami, šlo by to s čímkoli, protože konečně je to vaše kuchyně a váš oběd. Sám si to umím dobře představit i se špeclemi či s houskovým knedlíkem.
A koriandr je vlastní bratranec petrželky, takže znova, proč ne? Ostatně tady v Americe často nahrazujem petrželku, která je vzácná právě koriandrem, tedy cilantrem, používaným hojně v mexické kuchyni.