Kysané červené zelí mistra kuchaře
Kysané červené zelí má nejen nádhernou barvu, ale především mnoho pozitivního pro vaše zdraví. Recept je pouze z pár surovin a hotové kysané zelí můžete po pár dnech fermentace jíst samotné, nebo ho připravit ke kachně a knedlíkům.
Suroviny pro 1
6-8 sklenic
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 211 kJ / 2 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,00 g |
| Tuky | 12,40 g |
| Vláknina | 170,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61,68 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 490,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí nakrouháme nebo nakrájíme, smícháme s cibulí a kořením.
Krok 2: Naplníme sklenice, zavíčkujeme a necháme na teplém místě 3-4 týdny kysat.
Krok 3: Voda bude vytékat, což je správné. Pokud bude víčko nafouklé, nechat v klidu na plechu, dokud víčka sama nesplasknou.
Zveřejněno 22. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kysané červené zelí mistra kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVw3
Moje poznámka
Kysané červené zelí mistra kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVw3
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 6 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 8 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 35 minutami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 1 hodinou
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 2 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 3 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 3 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
cervene kysane zeli,
kysané červené zelí,
kysané červené zelí recept,
recept na kysané červené zelí,
červené zelí kysané,
jak uvařit červené kysané zelí,
kysané červené zelí recepty,
červené kysané zelí recept,
recept kysane cervene zeli,
červené zelí kysané recept,
kysané zelí recept,
kysane zeli červene,
červené kysané zelí recepty,
červené zelí ze sklenice,
domácí červené zelí,
kysané červené zelí příprava,
zavařování červeného zelí,
jak uskladnit kysané zelí,
červené zelí,
nakladane červene zeli
Suroviny:
zelí červené,
cibule,
sůl,
kmín celý,
pepř celý
Komentáře (4)
Já vím, že tobě je to jasné, ale jsou kuchaři, kteří začínají. Zkus to nějak doplnit.
Foto dát nemůžeš? není to povinné, jen se ptám.
Jo a přendala jsem to do kategorie Zavařování, v zelenině to asi nikdo hledat nebude