Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 054 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 196,75 g |
| Tuky | 9,00 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Moje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
jahodp před 4 minutami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 8 minutami
Kilimandžáro
jahodp před 13 minutami
BeBe střecha
jahodp před 14 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 17 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 1 hodinou
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 4 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kruti maso na stave,
krůtí prsa s brokolicí,
kruti kostky,
kruti na stave,
krůtí prsa na šťávě,
kruti maso na stave recept,
krůtí maso s brokolicí,
krůtí s brokolicí,
krútí maso kostky,
aby brokolice zůstala zelená,
kruti kostky recept,
krůtí brokolice,
krůtí kousky s brokolicí,
krůtí prso s brokolicí,
krůtí kostky na zelenině,
aby zustala brokolice zelena,
co uvařit z krůtích kostek,
kruti prso na stave,
šťavnaté krůtí kostky se zeleninou,
jak uvařit brokolici aby zustala zelená
Suroviny:
prsa krůtí,
brokolice,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (5)