Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 054 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,75 g |
Tuky | 9,00 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Moje poznámka
Krůtí kostky ve vlastní šťávě s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8rM
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kruti maso na stave,
krůtí prsa s brokolicí,
kruti kostky,
kruti na stave,
krůtí prsa na šťávě,
kruti maso na stave recept,
krůtí maso s brokolicí,
krůtí s brokolicí,
krútí maso kostky,
aby brokolice zůstala zelená,
kruti kostky recept,
krůtí brokolice,
krůtí kousky s brokolicí,
krůtí prso s brokolicí,
krůtí kostky na zelenině,
aby zustala brokolice zelena,
co uvařit z krůtích kostek,
kruti prso na stave,
šťavnaté krůtí kostky se zeleninou,
jak uvařit brokolici aby zustala zelená
Suroviny:
prsa krůtí,
brokolice,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (4)