Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 974 kJ / 6 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,99 g |
Tuky | 349,46 g |
Vláknina | 17,16 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 717,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkmm
Moje poznámka
Rybízový koláč s čokodrobenkou a marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkmm
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 14 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 34 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 40 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 14 hodinami
Tématické fráze:
rybízový koláč,
marcipánový koláč,
marcipán do trouby,
rybízový koláč ze šlehačky,
koláč s marcipánem,
rychlí rybizoví kolač,
rybízoví koláč,
těsto s marcipánem,
rybízový koláč recept,
rybizovy kolac s kremem,
lemarti koláč se švestkami,
švestkový koláč lemarti,
vyrobyt,
ribizovy kolac,
kolac s rybizem a marcipanem,
kolac s rybizem a marcipanem,
jak uělat drobenku,
rybizova buchta s marcipanem,
jak uělat z marcipanu pismenka,
rybizovi rez
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
vejce,
mouka hladká,
solamyl,
prášek do pečiva,
mléko,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
kakao,
máslo,
skořice,
rybíz,
marcipán
Komentáře (23)
Opět Vám všem děkuji za krásné komentáře a za bodíky
Naděnko vyzkúšaj až budeš mít čas,on nejenom vypadá luxusně,ale i luxusně chutná