Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cannelloni plněné mletým hovězím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jqx
Moje poznámka
Cannelloni plněné mletým hovězím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Jqx
Nejnovější recepty
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné kůže
Lahvacek před 15 minutami
Medovník originál
AndreaMachacova před 8 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 12 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 14 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 15 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 15 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 16 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 18 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 19 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 19 hodinami
Tématické fráze:
plnene cannelloni,
cannelloni plněné mletým masem,
cannelloni recepty,
ravioli plněné mletým masem,
jak vařit canelloni,
canelloni recept,
cannelloni s mletým masem,
cennelloni plněné mletým masem s rajčaty,
cannelloni v parním hrnci,
cannelloni vaříme?,
plněné torteliny,
cannelloni jak vařit,
cannelloni jak vařit,
tomatoes passata recepty,
ravioli s tomatovou omáčkou,
ravioli plněné mletým masem a tomatovou omáčkou,
cannelloni předem varit,
testoviny plněné hovězím,
recept plnene canelloni,
recept na plněné ravioly s hovězím mletým
Suroviny:
cannelloni,
passata rajčatová,
parmazán,
maso hovězí mleté,
cibule,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (6)