Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
Tuky | 2,97 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,84 g |
Sacharidy | 82,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Moje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
nakladani ryb na kyselo,
ryby na kyselo,
nakladani ryb,
nakládané ryby na kyselo,
ryba na kyselo,
nakládání ryby na kyselo,
nakládání ryb do octa,
nakládání kyselých ryb,
rybí závitky,
jak nakladat ryby,
rybí na kyselo,
nakládání zavináčů,
ryby nakyselo,
rybí závitky recept,
recept na ryby na kyselo,
štěpnička rybí nakládání ryb na uzení recept,
nakládání ryb nakyselo,
recepty ryby na kyselo,
nakládání ryby do octu,
recepty na nakládání ryb candát
Suroviny:
filet rybí,
zelí kysané,
cibule červená,
mrkev,
pórek,
ocet,
sůl,
cukr krystal,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř čtyř barev
Komentáře (6)