Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketa plněná masem s hermelínem a tvarůžkama

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 607 kJ /
1 818 kcal
Bílkoviny166,13 g
Tuky114,02 g
Vláknina12,06 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 4,80 g
Sůl12,51 g
Sacharidy29,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu opláchneme, rozpůlíme a vydlabeme středy. Krok 2: Pak si v misce smícháme mleté maso s kořením, trochu soli(sýry i koření je slané!), vajíčko, cibulku nakrájenou na drobno, česnek nakrájený na plátky, nasekanou pažitku a nakrájené rajče na kostičky, pórek na proužky, pokapeme olejem a promícháme. Krok 3: Pekáček si vytřeme olejem, vložíme obě půlky cukety a naplníme je směsí trochu do vrchovata, přikryjeme a dáme zapéct. Krok 4: Po půl hodině vyndáme pekáček a na každou půlku cukety dáme 2 proužky hermelínu a mezi něj 2 půlky tvarůžku, posypeme pažitkou, dáme zpět do trouby, tu vypneme a necháme dojít, aby se sýry roztavily.

Zveřejněno 29. 7. 2010

Poznámka autorky Bibinka

Výborná záležitost z cukety, když se urodí a dělám jí tak i s menšími obměnami plno let.

Kdo chce, může vydlabané vnitřky z cukety rozkrájet a přidat do masové směsi. Já jí přidávám do cuketové polévky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7prQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7prQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

huráá pěkný receptík.. hned to jdu zkusit... ale už ta kombinace zní úžasně :-K

Bibi, recept určitě najde u nás své obdivovatele....;-)až se mi sbíhají sliny.:yes:

Bibi, to je pěkný recept a stojí za vyzkoušení:yes: +

Bibinko to vypadá fakt skvěle!!:-p Všechny smradlavý sýry já můžu!:-D Bodík pro tebe!!!:-K:yes:

No, vzhledem k tomu, že naše cuketky jedou o "stó-péro":-O, nestíháme obírat ty malé, pak jsou to "velcí pakoši":-O, ty zase rozdám:-D, recept kvalifikuji +1 - určitě vyzkouším i když já už něco podobného se snažím dělat xxx...let,ale novinky, jak, co :-? mám ráda, takže bodík:yes::-D

no Mňam:yes::yes::yes::yes::yes:hned bych si dala:-))

Tématické fráze:
cuketa s hermelínem, zapečená cuketa s hermelinem, plněná cuketa bez masa, cuketa s masem, plněná cuketa, plněná rajčata hermelínem, cuketa plnena masem, zapečená cuketa s masem a tvarůžky, plněná cuketa recept, top recepty cuketa s hermelínem, plněné cukety bez masa, zapečená cuketa s tvaruzkama, tvarůžky s cuketou, příprava cukety, mleté maso s hermelínem, cuketa, rajče, mleté maso, co z cukety, plněná cuketa masem, plnena cuketa hermelínem a mletym masem, cuketa zapečená s tvarůžkama

Suroviny:
cuketa, maso vepřové mleté, cibule, pórek, česnek, rajče, vejce, koření grilovací, koření gyros, sýr hermelín, sýr tvarůžky kulaté, pažitka, sůl, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu