Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 645 kJ / 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,13 g |
Tuky | 19,83 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 38,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fermentované ovesné vločky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Oy
Moje poznámka
Fermentované ovesné vločky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7Oy
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 8 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 25 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
fermentace ovesných vloček,
fermentovaná kukuřice,
fermentovaná zelenina recepty,
fermentovaná pšenice,
fermentovaná ovesná kaše,
fermentace vloček,
fermentovaná rýže,
fermentovaná zelenina,
fermentace kukuřice,
fermentovaná čočka,
fermentované sýry,
namočené ovesné vločky,
fermentovaná zelenina recept,
fermentované maso,
jak fermentovat kukuřici,
namočené vločky,
ovesné vločky fermentace,
fermentované kaše,
ovesné vločky přes noc,
ovesné vločky namočené
Suroviny:
vločky ovesné,
kokos strouhaný,
mák,
med,
skořice
Komentáře (9)
Jarmi, ten nápad je výborný
Jinak děkuji za krásné fotky