Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,05 g |
Tuky | 3,45 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkové kernotto (špaldové kroupy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M66O
Moje poznámka
Fazolkové kernotto (špaldové kroupy)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M66O
Nejnovější recepty
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová placka
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé krůtí prsní kousky s česnekovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový koláč s rozinkami
Přidáno 30. 9. 2025 14:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prošívaná deka
Tynaja před 11 minutami
Kakaový koláč s pudinkem a malinami
Sima1996 před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
Glapet před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
sunnydog před 7 hodinami
Pečená zelenina
Jan54 před 8 hodinami
Kuře na cuketě, rajčatech a zakysané smetaně
Andulin před 9 hodinami
Chlebový nákyp
Kajkajak před 17 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 17 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 19 hodinami
České buchty
Martas6 před 21 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kroupy,
špaldové kroupy recepty,
špaldové korneto,
špaldové kroupy recept,
kroupy recepty,
kerneto,
recepty z krup,
spaldove kerneto,
špaldovy kroupy,
recepty ze spaldovych krup,
kernetto,
zapečené korneto,
korneto recepty,
kroupy recept,
špadlové kroupy recept,
zapečené kernotto se zeleninou recept,
kroupy,
špaldovo kernoto a zdraví,
jak uvařit špaldové kroupy,
kroupy korneto
Suroviny:
kroupy špaldové,
fazolky mražené,
koření česnekové,
pepř růžový,
sůl,
omáčka chilli,
čerstvé bylinky,
vývar zeleninový
Komentáře (7)