Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 196 kJ / 525 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,28 g |
| Tuky | 4,72 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 165 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném tuku orestujeme nakrájenou cibuli, houby a maso. Zasypeme kořením, podlijeme smíchaným vínem s vývarem nebo vodou a bujonem a dusíme do měkka. Ideální je použít tlakový hrnec, nebo i pomalý hrnec (asi lépe přes noc). V normálním kastrolu mi to trvalo asi 70 minut.
Krok 2: Šťávu není nutno zahušťovat, krásně se na přílohu obalí, barvu má zlatavě hnědou. Přílohu i maso se šťávou zasypeme nakrájenou natí jarní cibulky. Příloha: Dle obliby, u nás to byly těstoviny, určitě jde rýže, brambory i knedlík.
Zveřejněno 28. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konina na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRAv
Moje poznámka
Konina na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRAv
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 6 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
konina na houbách,
konina recepty,
konina,
recepty z koniny,
recept na recept z koniny,
recepty s koniny,
recepty koňina,
zadni konina recepty,
recept na sele na houbách,
barva koniny,
recepty konina,
konina na víně
Suroviny:
maso koňské,
houby sušené,
koření divočina,
cibule,
tuk,
vývar,
víno červené suché,
cibulka jarní,
omáčka worcesterová
Komentáře (10)
Reagovat na nesmysly typu, jak tohle může někdo jíst, nemá smysl. V Indii by za snězení hovězího nebo jinde za vepřové - popravovali, ale to prostě těmhle rádobykritikům nedojde.
Miluše: Radši sníte bráchu, než koně? Píšete, že je to horší jak kanibalismus
U nás v Albertu občas mívají koňskou kýtu 1kg/110 kč,- a to jsou pak doma hody
Miluše:a kuře,sele,nebo telecí,to vám nevadí