Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,18 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Moje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Párečky v těstíčku
Přidáno před 45 minutami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 50 minutami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 1 hodinou
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 3 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 3 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 6 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
burgunská pečeně,
pečené hovězí maso,
naložené hovězí maso,
hovězí zadní recepty,
recepty hovězí maso kyta zadní,
recepty hovězí zadní,
zadní hovězí recepty,
naložení svíčkové,
hovězí maso pečené,
naložená svíčková,
recept hovezi zadni,
hovězí zadní kýta recepty,
hovězí zadní kýta recept,
hovězí zadní,
hovězí zadní kýta recept pečená,
nalozene hovezi,
zadní hovězí recept,
hovězi krček,
recepty hovězí maso zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
smetana kysaná,
mouka hladká,
česnek,
saturejka,
koření nové koření,
koření hřebíček,
sůl,
tuk
Komentáře (2)