Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,18 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 4,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Moje poznámka
Naložené hovězí pečené se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MEP
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 9 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
burgunská pečeně,
pečené hovězí maso,
naložené hovězí maso,
hovězí zadní recepty,
recepty hovězí maso kyta zadní,
recepty hovězí zadní,
zadní hovězí recepty,
naložení svíčkové,
hovězí maso pečené,
naložená svíčková,
recept hovezi zadni,
hovězí zadní kýta recepty,
hovězí zadní kýta recept,
hovězí zadní,
hovězí zadní kýta recept pečená,
nalozene hovezi,
zadní hovězí recept,
hovězi krček,
recepty hovězí maso zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
okurky sterilované,
cibule,
mrkev,
smetana kysaná,
mouka hladká,
česnek,
saturejka,
koření nové koření,
koření hřebíček,
sůl,
tuk
Komentáře (2)