Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 343 kJ / 1 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
Tuky | 4,79 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 221,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Moje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 37 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 39 minutami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 3 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 4 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 5 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 6 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 7 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mexická rýže,
mexická rýže nejlepší recept,
jaka je nejlpsi ryye,
dochuceni rýže,
nejlepší ryze,
ryze mexiko,
mexica rýže,
recepty s rýží,
mexická pánev dušená rýže,
rýže recepty,
mexická rýže recepty,
rýže ala mexiko,
rýže recepty,
ryže skalifornie,
recept na nejlepší rýži,
rýže mexico,
recept nejlepsi rýže,
nejlepší recepty s rýží,
rýže recept,
recept rýže mexiko
Suroviny:
rýže,
bujon kuřecí,
voda,
máslo,
olej olivový,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
šťáva limetková,
koriandr,
římský kmín mletý,
sůl
Komentáře (10)
Ale zase, proč nejlepší, kdo to řek? Žil jsem dlouho v jižní Kalifornii, do Mexika dvacet minut autem, dost o Mexické kuchyni vím. Takž znám i lepší rýže a dávat k receptům titul nejlepší se prostě nedělá.