Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 920 kJ / 4 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,79 g |
Tuky | 155,18 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 634,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Univerzální koláč nebo bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Mpo
Moje poznámka
Univerzální koláč nebo bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Mpo
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 18 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 3 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 7 hodinami
Tématické fráze:
koláč s mraženým ovocem,
universalni babovka,
bábovka s mraženým ovocem,
univerzalni kolac,
kolace a babovky,
bábovka koláč,
univerzalni kolac,
koláč z mraženým ovocem,
kolace ovocne s orechama,
koláče s mraženým ovocem bez kynutí,
bábovka jako koláč,
univerzální koláč,
univerzální koláč,
koláč s b,
univerzální koláč pro více druhů ovoce,
babovka s orechama,
kolac s mrszenymo,
babovky a kolace,
koláče s mraženým ovocem,
bãbovka z kynutého tęsta s oŕechama
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
olej,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mléko,
vejce,
tuk hera,
mouka hladká,
cukr moučkový
Komentáře (3)