Rychlý tatarák z kapra
Pochutnat si na vynikajícím tataráku z kapra a ještě zužitkovat zbylé kousky je skvělá myšlenka. Na přípravu použijeme stejné suroviny jako do pravého tataráku, mimo vejce. Podáváme s nezbytnými topinkami.
Postup přípravy
Krok 1: Maso pomeleme na masovém strojku (kostičky nevadí-zachytí se a zůstanou uchycené na šneku strojku).
Krok 2: Všechny suroviny smícháme a vmícháme do umlet ého masa.
Krok 3: Vše ještě ochutíme dle našich představ a chuti. Necháme v chladu alespoň 2 hod.
Krok 4: Mažeme na topinky jako tatarák z masa.
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Moje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 46 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 57 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
rybí tatarák,
rybí tatarák z kapra,
tatarák z ryby,
ryby tatarak,
rybí tatarák recept,
tatarak z lososa recept,
rybí salát z kapra,
škvarky z kapra,
recepty na kapra,
amur recepty,
rybí skvarky,
recepty z kapra,
jak udělat kapra,
rybí tatarák -video recept,
tatarak z uzeneho lososa,
recept na kapra,
recept na rybí tatarák,
tatarák z rybího masa,
kapr recepty,
amur recept
Suroviny:
sádlo,
cibulka,
kečup sladký,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (15)
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy
chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.
Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.
No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.