Dýňová polévka s uzeným
Dýňová polévka je v českých domácnostech velmi oblíbená, obvykle se však připravuje pouze ze zeleniny. Vyzkoušejte masovou variantu dýňové polévky s uzeným. Využijete maso i vývar a uzená chuť udělá s polévkou hotové divy.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 641 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Moje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Nejnovější recepty
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 2 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z mletého masa - oblíbená ze školní jídelny
Leiinka před 45 minutami
Sendvič caprese
Runser před 58 minutami
Katův šleh a bramboráčky
Berdey před 1 hodinou
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
stefi.f47 před 1 hodinou
Segedínský guláš
Marus28 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Ryskova7 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 2 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 2 hodinami
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 2 hodinami
Tématické fráze:
dýńová polévka s uzeným masem,
dýňová polévka s uzeninou,
dynova polevka s vyvarem uzenym,
dynova polevka,
dýňová polávka s uzeninou,
polevka s uzenym,
dýňová polévka s s uzeným masem,
dýňová polévka hokaido s uzeniny,
gazdinka recept máslové dýne,
dýňová polévka s uzeným vývarem
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
vývar masový,
žebra uzená,
máslo,
kmín drcený,
sůl,
smetana na vaření
Komentáře (24)
Díky za resuscitaci receptu
Zrovna jsem vařil uzenou žebrotu že na fr. brambory...
Dýně všeho druhu už mi letos lezou i ušima, tak jsem toto s tím uzeným vzal jako kosmickou změnu (vařívám podobnou z celeru)
Aby jídlo zapadlo do mé dělené stravy, tak jsem pouze vynechal onen brambor, ale zase jsem rozvařil celou dýni.
Vynikajuuuca!
(doufám, že večer zase nezapomenu přidat smetanu)