Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 652 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,68 g |
| Tuky | 3,31 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 866 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Moje poznámka
Pečené kuře s česnekovým překvapením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z062
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 4 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 10 minutami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 19 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 2 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 2 hodinami
Ošatkový chléb
Pajkujka před 3 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 4 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 4 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pomazánkovým máslem,
kuře kalorie,
moravská pečeně,
kuřecí stehna s česnekovými brambory,
úprava kuřete,
kalorie kuře s bramborem,
pecene kure s pomazankovym maslem,
pečené kuře s česnekovými brambory,
pečené moravské uzené,
pecene kure kalorie,
k čemu moravské uzené,
pečene asijské kuře,
originální pečené kuře,
recepty z pečeného kuřete,
pečené kuře,
pečené kuře recepty,
kure na pomazánkové máslo,
veka s česnekovým máslem,
pečené kuře na pomazankovem másle,
maso pecene s pomazankovym máslem
Suroviny:
stehno kuřecí,
brambory rané,
pomazánkové máslo,
česnek,
pórek,
uzené moravské,
máslo,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
Ivanko, doktorka Kateřina by mi polovinu surovin vyházela
Množství surovin, které ve svých receptech píšu, je pro jedlíky k nedělnímu obědu.
Ještě k tomu máslu - jde jen o vytření pekáčku a pak plátečky na maso. Moravské uzené je libové, toho tuku moc nepustí.
Ale klidně lze péct jen hodinu a máslo vynechat; to jsem ovšem nezkoušela, takže za výsledek neručím. Ručím jen za výsledek receptu tak, jak je popsaný.