Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,71 g |
Tuky | 97,87 g |
Vláknina | 20,58 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 906 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 62,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Moje poznámka
Dušené vepřové s cibulí, česnekem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4J
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 10 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 27 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 48 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 50 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dusene veprove,
vepřové maso na hořčici,
vepřové maso na cibuli,
hovězí plátky dušené s hořčicí,
dušené vepřové maso,
vepřové maso s hořčicí,
vepřové dušené,
veprove na cesneku,
vepřové plátky na hořčici,
veprove maso dusene,
vepřová krkovice dušená,
vepřová kýta na hořčici,
veprove maso na cibulce,
dušená vepřová kýta,
dušené vepřové plátky na cibulce,
maso na horcici,
vepřové maso s cibulí,
vepřové maso v hořčici,
vepřove platky s hořčicí,
vepřová kýta recepty pro začátečníky
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
hořčice,
mouka hladká
Komentáře (14)