Postup přípravy
Krok 1: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch.
Krok 2: Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci.
Krok 3: Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke.
Krok 4: Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Moje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 14 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 14 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 15 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
plněné karé,
smažené karé,
co je vepřové kare,
co je karé,
veprove kare recept,
co je to karé,
plnené bravčové karé,
karé,
vepřová pečeně arista,
karé wikipedie,
smažené vepřové karé,
vepřová kýta plněná bylinkami,
mortadela recepty,
recept z veprove kare,
vepřové karé smažené,
vepřové karé wikipedie,
recepty z veproveho kare,
veprova pecene kare,
italský recept z veproveho masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
mortadela,
slanina,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
máslo,
bylinky,
Komentáře (33)
posílám foto, bodík máš už dávno