Postup přípravy
Krok 1: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch.
Krok 2: Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci.
Krok 3: Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke.
Krok 4: Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Zveřejněno 19. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Moje poznámka
Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p29Q
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 3 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 5 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 6 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 6 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 9 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 9 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 9 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 10 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 10 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
plněné karé,
smažené karé,
co je vepřové kare,
co je karé,
veprove kare recept,
co je to karé,
plnené bravčové karé,
karé,
vepřová pečeně arista,
karé wikipedie,
smažené vepřové karé,
vepřová kýta plněná bylinkami,
mortadela recepty,
recept z veprove kare,
vepřové karé smažené,
vepřové karé wikipedie,
recepty z veproveho kare,
veprova pecene kare,
italský recept z veproveho masa
Suroviny:
pečeně vepřová,
mortadela,
slanina,
rozmarýn,
majoránka,
olej,
máslo,
bylinky,
Komentáře (30)
posílám foto, bodík máš už dávno
btw....vcera som urcite vlozila aj fotky, ako vyzeralo maso pred pecenim..teraz tu nie su....nevsimli ste si ci tam boli rano?